Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
avukatakın link' Alıntı:paspas derken orijinal halımı yoksa orijinal kauçukmu çünkü standart olarak orijinal halı geliyor diğerinin fiyatı 120 tl eğer veriyorlarsa iyimiş
malesef öyle oldu ama sağlık olsun yapacak bişey yok, ben özellikle manuel istedim ve renk olarak da metro mavi, teknik gri, siyah renkleri istedim, bu sıra nedense fazla manuel gelmiyor sanırım, siyahı da bulunca aldım, tabi ankara'da hepsinden fiyat aldım bulduğum en iyi fiyat 45 idi. bu arada kauçuk paspası bi kaç yerde daha yazmışlar çok pahalı bence, forumda bagaj için havuz gibi kaplama ile ilgili bi başlık vardı, ben de istedim 10 kişi olunca toplu satış oluyormuş, aynı şeyi bu işlerden anlayan arkadaşlar kauçuk paspas için de yapsa ne güzel olur aslında deil mi sn avukatakın?? greattSipiralli link' Alıntı:Sn hllb,
Aracınızı iyi günlerde kullanmanızı dilerim.Maalesef son zamdan etkilenmişsiniz.Ben aynı aracın beyaz renk olanını 44.000 tl na aldım 10 gün kadar önce ancak anlaşmayı ocak ayında yapmıştım.Aralık ayında ise bu aracın 42500-43000 arasına alınabildiğini duymuştum.İlk başlarda bu beni oldukça rahatsız etti ama elden gelen birşey yok.Neyse
tekrar hayırlı olsun diyeyim ve fazla uzatmayayım konuyu.
malesef öyle oldu ama sağlık olsun yapacak bişey yok, ben özellikle manuel istedim ve renk olarak da metro mavi, teknik gri, siyah renkleri istedim, bu sıra nedense fazla manuel gelmiyor sanırım, siyahı da bulunca aldım, tabi ankara'da hepsinden fiyat aldım bulduğum en iyi fiyat 45 idi. bu arada kauçuk paspası bi kaç yerde daha yazmışlar çok pahalı bence, forumda bagaj için havuz gibi kaplama ile ilgili bi başlık vardı, ben de istedim 10 kişi olunca toplu satış oluyormuş, aynı şeyi bu işlerden anlayan arkadaşlar kauçuk paspas için de yapsa ne güzel olur aslında deil mi sn avukatakın?? greatthllb link' Alıntı:[quote author=Sipiralli link=topic=81.msg9491#msg9491 date=1298737256]
Sn hllb,
Aracınızı iyi günlerde kullanmanızı dilerim.Maalesef son zamdan etkilenmişsiniz.Ben aynı aracın beyaz renk olanını 44.000 tl na aldım 10 gün kadar önce ancak anlaşmayı ocak ayında yapmıştım.Aralık ayında ise bu aracın 42500-43000 arasına alınabildiğini duymuştum.İlk başlarda bu beni oldukça rahatsız etti ama elden gelen birşey yok.Neyse
tekrar hayırlı olsun diyeyim ve fazla uzatmayayım konuyu.
warlordares link' Alıntı:[quote author=avukatakın link=topic=81.msg9494#msg9494 date=1298737849]
paspas derken orijinal halımı yoksa orijinal kauçukmu çünkü standart olarak orijinal halı geliyor diğerinin fiyatı 120 tl eğer veriyorlarsa iyimiş
erdem link' Alıntı:[quote author=warlordares link=topic=81.msg9500#msg9500 date=1298741054]
[quote author=avukatakın link=topic=81.msg9494#msg9494 date=1298737849]
paspas derken orijinal halımı yoksa orijinal kauçukmu çünkü standart olarak orijinal halı geliyor diğerinin fiyatı 120 tl eğer veriyorlarsa iyimiş
Araç baya bi geç kalmış. ben 1.5 ay beklemiştim ki, benim zamanımda gümrükte sorun çıkmıştı.çellocu link' Alıntı:Şu anda fiyatlar çok değişti, sadece bilgi olsun diye yazıyorum
1,3 ecoflex sport + karter koruma = 45.000 TL ( satış sözleşmesi 29 Aralık 2010'da yapıldı )
araç hala bekleniyor...