Astra J ENJOY -Astra J EDITION arasındaki fark

pxinrorh

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Değerli forum üyeleri Astra J sahibi biri olarak ENJOY ve EDITION arasındaki fark nedir birde ENJOY MTS (Bu ruhsattaki mts nedir) bilen var mı ?

ARACIM 1.3 70kw (95hp) NEW ASTRA ENJOY MTS

Ynt: Astra J ENJOY -Astra J EDITION arasındaki fark

pxinrorh link' Alıntı:
Değerli forum üyeleri Astra J sahibi biri olarak ENJOY ve EDITION arasındaki fark nedir birde ENJOY MTS (Bu ruhsattaki mts nedir) bilen var mı ?

ARACIM 1.3 70kw (95hp) NEW ASTRA ENJOY MTS
mts'yi bilmiyorum ama bildiğim farklılıklar şunlar;
elektronik el freni,
çelik jant,
hız sabitleyici,
yokuş kalkış desteği,
ışığa duyarlı farlar,
yağmur sensörü,
ışıklı makyaj aynası,
sis farı...aklıma gelenler bunlar. deri direksiyon simidi de olabilir  steeringwheel

O Senin söylediğin ENJOY PLUS bence çünki benim aracımda elektronik el freni yok

MTS: Manuel Transmission (Manuel vites) sanırsam...

pxinrorh link' Alıntı:
O Senin söylediğin ENJOY PLUS bence çünki benim aracımda elektronik el freni yok

zaten senin araçla enjoy plus arasındaki farkları yazdım. kaldı ki astra j modellerde enjoy yok enjoy plus var

astraxion link' Alıntı:
zaten senin araçla enjoy plus arasındaki farkları yazdım. kaldı ki astra j modellerde enjoy yok enjoy plus var

pardon senin aracı edition sandım bir an. enjoy mts diye hiç model duymadım ya edition var yada enjoy plus.

Burock3427 link' Alıntı:
MTS: Manuel Transmission (Manuel vites) sanırsam...
bu olabilir bencede MTS den başka seçenekleri varmı acaba bayiye sordum onlarda bilmiyor ?

makyajlı editionlarda hız sabitleyicisi vardır. mts manuel vites olduğunu gösteriyor. artık enjoy yok diye biliyorum 2012 lerde sadece enjoy plus vardı

MTS deilde MT5 demek istediniz heralde manuel vites 5 ileri demek. Benim merak ettigim ise önceden enjoy  olarak gecen pakete plus ekletile biliyormus bu plus paketin icinde neler var ? Günümüzde bunları birlestirdiler cünki.

bu MT5 şu anlama geliyormuş

MT: Manuel Transmission ( MANUEL ŞANZUMAN ) 5 de 5 İLERİ imiş.

Benim aracımda enjoy paket ama editiondan hiç bir farkı yok varsada ben hiç göremedim. Arka okuma lambası yok mesela , Hız sabitleyici yok, kararan dikiz aynası yok, bildiğimiz edition anlyacağınız ama ruhsatta geçen ibare böyle 1.3 NEW ASTRA ENJOY MT5 walla bindiğim aracın özelliklerini bile bilmiyorum. Durum çok vahim. !

Geri