astra j cdti sport stil paket ??

ourcorsa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
3 Mar 2014
Mesajlar
326
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
forum ailesi iyi akşamlar hepinize.

inşallah corsa d enjoy. astra h comfort dan sonra Allah nasip ederse şimdide astra j sport 1.6 cdti stil paket düşünüyorum. sizlerinde fikirlerini almak isterim.
kafamda ki soru işaretleri j kasalarda kronik olan sıkıntılar ve bunların çözülebilme ihtimalleri. yakıt konusu. stil paketde sanrof var yuksek hızlarda ses yapar mı acaba vs vs aklınıza ve tecrübenize dayanan herşeyi okumak istiyorum.
teşekürler.
 

butterfly_effect

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
15 Ağu 2007
Mesajlar
1,775
Tepki puanı
54
Puanları
48
Siteyi ziyaret et
İmkanınız varsa hiç tereddüt etmeyin memnun kalırsınız. Tabi, sıkıntısız oynanmamış bir araç bulun öncelikle.

Motor olarak zaten şu an piyasadaki en başarılı 1.6 dizellerden biri. Yakıt olarak ş.içi trafikte (ort. hız 25-26 km civarları) 6.5-7 litre civarı. Belki daha düz ve sakin trafikte 6 lt ve aşağısı olabilir ama çok da düşmez. Performansı zaten konuşmaya gerek yok.

Astra H'tan sonra yalıtım ve konfor olarak çok daha iyi gelecek.
İlla da eksileri derseniz, benim açımdan daha önemliden önemsize doğru:

- Yapay hisli elektrikli direksiyon. Ş.içinde yeterince yumuşak, hız arttıkça sertleşmesi de fena değil. Ama keskinlik ve netlik açısından eksikleri var.

- Dıştaki tasarım oyunları nedeniyle, gövde olarak büyüklüğü iç hacim genişliğine çok yansımıyor. İçi dar değil, H'tan daha geniş ama daha iyi olabilirmiş. A sütunu çapraz görüşü biraz engelliyor, bilhassa yol bağlantılarında .

- Konsol ve kokpit tarafında çok sert plastik kullanılan yerler var. Arada bir tıkırtı, çıtırtı duyuyorum bozuk yollarda. Ama beni rahatsız etmiyor.

- Radyo ve bilgi ekranları günümüze göre epey demode kalıyor. Likit kristal kırmızı. Bana yetiyor. Şahsen bir otomobilde öyle alengirli akıllı dokunmatik ekran çok aramam. Ses çıksın yeter kıvamında bir beklentim olduğu için beni rahatsız etmiyor. Usb ve aux ara birimleri var.
Gerçi stil pakette renkli ekran geliyor sanırım tam hatırlayamadım.

Sunroof hiç kullanmadım ve aradığım birşey olmadığından yorum yapamıyorum.
 

Astrask55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
27 Şub 2016
Mesajlar
46
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlarımın goruslerini bildiriyorum bende j kasa benzinlisi var performans olarak çok güçlü bir motoru var 1.3 cdti lara nazaran cekisinin iyi olduğunu söylüyorlar konsolda stil pakette olsa plastik aksamının stabilize yollarda ses yaptığı gercek ama beni de rahatsız etmiyo konfor ve yakıt olarak gayet memnun kalacağınız bir araç ama sport paket diye daytmak tansa arkadaşım dediği gibi temiz kullanılmış bi araç daha az can skar şimdiden hayırlı olsun
 

ourcorsa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
3 Mar 2014
Mesajlar
326
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Tesekurler oncelikle. Bahsettiginiz seyler benimde bi aracda olasi kabullenecegim seyler. Bu gune kadar aldigim araclarda 1-2 bin fazla olsun temiz olsun mantigi guttum yine ole olacak Allah izin verirse. Sadece sanrufda korkuluyum su an ailemizde olan cam tavanli bi aracimiz var ve 160 kmh dan sonra üfleme yapiyor gunesden dolayi fitiller yipraniyo haliyle. Komple cam tavana nazaran yapsada dahaa azses yapacagi tahminindeyim fakat stil paketde de sanrufsuz yok.
 

BlueLive

Kayıtlı Kullanıcı
14-Bolu
Katılım
3 Kas 2011
Mesajlar
793
Tepki puanı
1
Puanları
16
Siteyi ziyaret et
benim önceki aracımda vardı sunroof, öyle aman aman bir ses yapmıyor. zaten tavanda sunroof'u içten tamamen kapatabilceiniz sürgülü bir kapak var. onu çektiğinizde ses tamamen kesiliyor. açıkken de öyle aman aman bi sesi yok sunroof'un. bence kesinlikle alınabilecek bir araç. diğer konuları zaten "butterfly_effect" yeterli açıklamayı yapmış, aynısını tekrarlamaya gerek yok.

imkan varsa cosmo alın. ön park sensörü, AFL+, far yıkama, yarı deri döşemeler, alarm gibi extraları var.
 
Üst