Astra J Camurluk tadilatı

emirhansarac

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Selamlar,

Sizlere bir soru soracaktım.
İstanbul / Bağcılar'da oturuyorum. Astra j Cosmo'ya sahibim. 2012 model. Dün pastacilaya gittim ve pasta ciladan çıkarken aracın sol ön çamurluğunu otoparkın kolonuna vurdum. Biraz ezilme var. Boya kalktı. Boyatmam gerekiyor ama servise gidersem değiştirirler. Bu civarda tanıdığınız iyi bir usta var mı? Çekiçleme - boyama ortalama ne kadar tutar? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Sevgiler Saygılar

Kaskodan yaptırmayacaksanız servise değişmesini istemiyorum tamir için fiyat istiyorum dersiniz. Bu mümkün. Düzeltilebilecek bir hasarsa düzeltirler zaten.

ufak bir yer ise mini onarımdan yapılabilir kaskodan.haftasonu benimde başıma ufak bir kaza geldi benzer şekilde tamponda. hafta içi mini onarım kapsamında yaptıracağım.bunu araştırın.

Herekse çok selamlar. Sanırım Nobran'ın bahsettiği ustaya göstereceğim.

Kaskodan yaptırmayı düşünmüyorum. Ufak bir hasar. Kaskoyu kırdırmaya gerek yok. Daha evvelden sürtmeden dolayı defalarca uyarmama rağmen çamurluğu değiştirmişlerdi. Bu yüzden servislere pek güvenemiyorum :)

Benim de başımdan bir göçük olayı geçti geçen hafta. Autoking ve sigortacımın önerdiği mekan, bu kapı komple boyanmadan kesinlikle olmaz dedi.

Benim size gösterdiğim İstanbulda' ki usta gibi çalışan Ankara' dan Alim ustaya götürdüm. 1 saat içinde boyasız düzeltti teslim etti ki bahsettiğim iki yer en az 2 yada 3 gün gün araba burada kalmalı dediler.

Servisler ve kasko ile çalışan firmalar genellikle ya komple boyuyor ya da parça değiştiriyorlar ki amaç sadece kaskodan yüksek para almak. İyi hoş alsınlar fakat parça değişmesi yada yeniden boyanması demek tramerde hasar gözükmesi demek, aracın değerinin düşmesi demek. Parçanın değişmesi tabi hoşuma gider ancak arabayı satacağım zaman ne kadar fotoğraflarla videolarla belgelesem de insanlara neden değiştiği izah edemem ve pert araba muamelesi yapıp ucuza almaya çalışırlar.

Ben ustayı şahsen tanımıyorum fakat oğlunun açıklamalarına bakılırsa işini düzgün yapan bir usta. Umarım hem istediğiniz sonucu alırsınız hem de size tavsiye ettiğim için mahcup duruma düşmem :)

ufak bir yer ise mini onarımdan yapılabilir kaskodan.haftasonu benimde başıma ufak bir kaza geldi benzer şekilde tamponda. hafta içi mini onarım kapsamında yaptıracağım.bunu araştırın.

Autoking hakkında şikayetvar.com da yazılanları okuduktan sonra çok çok mecbur kalmadıkça gideceğimi düşünmüyorum ve kimsenin gitmesini de tavsiye etmiyorum. Neden diye soracak olursanız ilk çıktıkları zamanki kalitelerinden eser yok. İşi hemen bitirip yenisine başlamak içinde genellikle alelacele bir zımpara ve lokal boyama yapıp boyasız çizik kapattık diyerek gönderiyorlar.

Boyasız göçük onarım yapacağız diye müşteriye haber vermeden macunlayıp boya çektikleri araba var. Bence oraya gittikten sonra bir boyacıya götürüp tamponu kontrol ettirin. Komple bile boyamış olabilirler çünkü.

Autoking hakkında şikayetvar.com da yazılanları okuduktan sonra çok çok mecbur kalmadıkça gideceğimi düşünmüyorum ve kimsenin gitmesini de tavsiye etmiyorum. Neden diye soracak olursanız ilk çıktıkları zamanki kalitelerinden eser yok. İşi hemen bitirip yenisine başlamak içinde genellikle alelacele bir zımpara ve lokal boyama yapıp boyasız çizik kapattık diyerek gönderiyorlar.

Boyasız göçük onarım yapacağız diye müşteriye haber vermeden macunlayıp boya çektikleri araba var. Bence oraya gittikten sonra bir boyacıya götürüp tamponu kontrol ettirin. Komple bile boyamış olabilirler çünkü.

Bunu dikkate alacağım. :cool:

Geri