Astra j arka koltuk ayak bölümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan izm35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

izm35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar, az önce park ederken fark ettim, astra j diesel de ön koltukların altını saklama gözü olarak kullanıyorum, güneşlik, tablet ve benzeri şeyleri hem görünmeden saklandığı için hemde park yerlerinde görünür olmayıp güvenlik riskini azalttığı için yıllardır bunu yapıyordum, ancak bu gece 30 km kadar yoldan geldim ve aractan inerken her iki koltuğun altında yer alan herşey sıcacık olmuştu, arac enjoy plus ve katalogda arka koltuklar için havalandırma kanalı tarzı birşey bulunmıyor görünmekte, bu ısınmanın sebebi ne olabilir, gözle görünür bir üfleme yeri vb yok...

Ön koltuğun altında, arka koltukların ayak havalandırması mevcuttur. Arka koltuktan eğilirseniz göreceksinizdir, taban döşemesinin arasından çıkar. Ayaklara sıcak verdiğinizde oradan göze sıcak hava vuruyordur hali ile.

böyle birşey varsa super, 1.16 da civic de üst donanımlarda bile yoktu böyle bir olay, araça birkez daha aşık olurum walla :) bu kanal klima soğuktaykende soğuk üflüyordur o zaman, yazın yaşadık...

böyle birşey varsa super, 1.16 da civic de üst donanımlarda bile yoktu böyle bir olay, araça birkez daha aşık olurum walla :) bu kanal klima soğuktaykende soğuk üflüyordur o zaman, yazın yaşadık...

Aynen öyle, tecrübeyle sabittir..

Geri