astra j alanların yorumlarını bekliyorum

binmedim sadece kullandıgım oldu baya. a3 e cok ısınamadım ya hantal geliyor binmişlğimde wat 1.4 t sine ayrıca makyajladılar yakındır kasa degişimi. önerin için tesekkurler

Bi şey değil..hantal derken?neyle karşılaştırınca..bende astra bertone 1.8 var.a3 1.4t nin performansı ondan daha iyi .o-100 de daha iyi.çok atak bi motor .tabi 1.6 t180 beygire göre hantal kalır.

Bi şey değil..hantal derken?neyle karşılaştırınca..bende astra bertone 1.8 var.a3 1.4t nin performansı ondan daha iyi .o-100 de daha iyi.çok atak bi motor .tabi 1.6 t180 beygire göre hantal kalır.

bertone la kıyaslama yapmıssın ama tabikide iyi cıkabilir sonucta ilerleyen teknoloji bize 1.4 motorun 7.6 saniyesinide gosterdi:) hantal deren 1.4t motoru guzel gidiyor ama benim 1.6 115 hp lik astraya toz yutturamadı uzun yolda kalkıs hariç:) 180 hp kulaga cok hos geliyor ayrıca a3 te kasa yenileyip performansı daha arttırınca onada bakarız ama simdi almak biraz kaybetmeye yonelik bi ticaret olur diye dusunuyorum malum kasa degiştirecek.. bertone da bence harika bi arac a3 kalkısta gecti diye kotu davranma arabana:)

Alınması gereken bir araba..Herkesin Astra J heyecanını yaşaması dileğiyle.:)

audi a3 u astra j ıle karsılastırmak dogru degil...yenı kasa astra a3le yan yana getırdıgınzde nerdeyse arada sınıf farkı var gıbı duruyorD

ben işim geregi hemen hemen tüm arabaları kullandım ama her zaman opelciyim özel aracım daima opel olmuştur öylede kalacak:D

astra j ıyı bır ınceleme fırsatım oldu kapisının kapanışı bıle mersoyu hatırlattı bana cok tok kapanıyor orda bıttım gercekten tasarımı cok guzel araba arka dız mesafası ve arkada oturdugunda tavan basık geldı bana başka arabada bı kusur bulamadım ben :)

bende corsayı sattım kayseriye gitti araç
nisan sonunda bende astra j alıyorum paramda hazır
1.4 140 sport yada 1.6 180 sport düşünüyorum
kullanan aradaşların yorumlarını bekliyorum
kesin alcam sabırsızlıkla bekliyorum yorumlar ve düşünceleriniz önemli kullanan arkadaşlar
teşekkürler

abi bence en guzeli 1.4t ler geldımı bılmıyorum ama teste git kendı deneyımını kendın yap..1.6t dedıklerı gıbı alt devırlerde kotu ama 1.4 nası olur bılmem

abi bence en guzeli 1.4t ler geldımı bılmıyorum ama teste git kendı deneyımını kendın yap..1.6t dedıklerı gıbı alt devırlerde kotu ama 1.4 nası olur bılmem

bende 1.6t 180lik insignia kullandım gercekten alt devirlerde cok yavaş kalıyor araç bekledigim gidi degil
o yuzden astrada araştırıyorum 1.4t gelsin test edip alayım diyorum sonra hantal kalırsa aldıgıma pişman olurum biraz daha bekleyecegim

Geri