astra j alacaklar dikkat!!!!

cagatay16

VIP Üye
Kayıtlı Kullanıcı
16-Bursa
bugün neskardaydım tamda tırdan araçları indiriyorlardı 1 tır dolusu astra j ama üstlerinde koruma folyoları yok ve aracın üzerine kamyonla çamur boşaltmışsınız gibi hepsi artık nasıl o hale geldiler bilmiyorum(sanki selde kalmışlar gibi) ben kendi aracımın gelişini hatırlıyorumda hem folyo vardı hemde aralık ayı olmasına rağmen çamurlu değildi güvenlik olmasaydı araçların başında foto çekecektim

sizin aracınızda aynı o şekildeydi :D Benim halamlar torbalıda,her sene gideriz,opellerin hepsi çamur içinide toz içinde yatıştalar,opisde reisde giderseniz otoparkına sıfır araç bölümünde kapalı bir garaj var,orda araçları temizleyip pasta cila yapıp folyolayıp öyle teslim ediyorlar ;)

Aracımı teslim almaya giderken bayinin önüne yanaşan tırdaki Astralar aynı böyleydi. :) Çamur, pislik içinde... :)

Normaldir. Boya ve değişen olmasın da...

Geçen senelerde bayiye yeni indirilen sıfır km arabanın Astra olduğunu nerdeyse anlayamıyordum. O derece kirliydi yani :)

Kendi aracımı şehir dışında olduğumdan abim teslim almıştı. Demesine göre, teslim öncesinde yıkanmadan arabayı görmüş. Sarı kum, toprak (Torbalı toprağı heralde :) ) içindeydi diye.

Ben alırkende aynı şekildeydi. Park alanında kirli, mumlu şekilde beliyorlar. Kaza, ezik, çizik, boya olmasında gerisi yıkanıp temizleniyor.

Araçlar mumlu oldugundan sıkıntı olmuyor pek ama yıne de insanın alacağı aracı o şekilde görmesi malumunuz üzücü bir durum... :(

ben kendi aracımın tırdan inişi hatırlıyorumda normal yol tozu vardı üzerinde kendi renginde folyo vardı içerde kendim söktüm ve mum tabakasını temizlemiştik bunlarda ne folyo vardı ne bişey(gm folyodan tasarufa gitmiş demek ki) üzerindeki çamurda öyle böyle değildi ben ilk başata uzaktan birinin aracını kundalamışlar sandım sonra bir baktım tırın hepsi böyle lastiklerin bile yeni hali yoktu:)

Geri