Astra J Adayı

Ynt: Astra J Adayı

Dizel avantajı malum zaten az yakıcağı gerçeği ortada ancak performans özellikle benzinli araçtan geçerseniz size yetersiz gelir.Zaten sadece haftasonu kullanıcaksanız birde trafik yoksa dizele hiç gerek yok.Yılda 10bin km üstü yapmadığınız sürece gereksiz kalıyor dizel.Siz 1.4T alın yada 1.6T alın keyfinize bakın.Active selecten uzak durun ama :D

Ynt:

Aydn link' Alıntı:
1.4T active select kullanicisi olarak performans icin bu motoru oneririm. 9,3 ile baslayan maceram su an 8,6'da ve gittikce dusuyor. Hatta benimle birebir ayni araci kullanan Sergen adli arkadasimiz bu motorla 5,2 gibi bir rakam yakalamis. Tabi bu sakin kullanim. Dedigim gibi bende gittikce dusuruyorum ortalamayi. Performans olarak manuelde active selectte olsa 1.4t kesinlikle oneririm.
+1. Forumda active select oyle bir nam salmışkı bazen süphe ediyorum benim araca baska bi sanziman mi takmislar diye:) ikinci aracım, paramda bol degil, allah a sukur yakit konusunda hic uzmedi arac beni. Yilda 20000 km den fazla yapmiyorsaniz kesinlikle 1.4 t  tatli ve mantikli olan secenek.:)

Ynt: Astra J Adayı

istanbul da oturmuyorsanız manuel alın derim malum İstanbul istisnai bir şehir

Geri