• Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
    https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp

Astra j 2015 esc servis arızası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eagg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eagg

Kayıtlı Kullanıcı
27-Gaziantep
merhaba arkadaşlar 2015 model astram var benzinli manuel. 2-3 gün önce esc servis uyarısı verdi otomatik çarpısma devre dısı bildirimi geldi ekrana ama hemen kayboldu uzun yoldaydım 1-2defa geldi kendiliğinden gitti geri çok önemsemedim.sonra shellden benzin aldım calıstırdım yine esc uyarısı verdi ama ekstradan motor arıza lambası da yanmaya başlamıştı.(her zaman benzin aldıgım yer) ve arabam o gunden beri rölantide titremeye başladı. bugun sanayiye götürdüm usta baktı buji bobinlerde ciddi bir sıkıntı göremedi kompressor testi yaptı 1. kompressorde azalma oldugunu gorduk.subap yanması var dedi. ne kadara mal olur vs diye sorduktan sonra min 70k dedi piston segman vs. problemler varsa daha da artar dedi.daha once bu sorunu yasayan birileri var mı aranızda? ne tarz bir yol izlemeliyim bilmiyoırum acıkcası. arabamı da çok seviyorum ilk arabam ama bu durum çok canımı sıktı.

Geçmiş olsun...Bu uyarılara bakarak bana pistonlarda problem var gibi geldi(inşallah değildir tabi)...Buna benzer uyarılar Astra K 1.4 T 150 Hp araçlarda çok rastlanmış ve genelde piston arızası çıkmıştı...

Geri