Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Turbo fiyatı ve o fiyatın %20 civarı işçilik ücreti kadar tutar eğer turbo değişmesi gerekiyorsa. Fakat çoğu zaman turbo hortumundaki yırtıktan dolayı da olabiliyor. Turbo hortumu tahmini 10-12bin civarı tutar işçilik dahil. Araç düşük kilometre ise turbonun kendisinde sorun olması düşük ihtimal. Renault 1.5 Dci motorlarda da sık sık yaşanır turbo hortumunda yırtığa bağlı olarak yağ kaçağı durumu. Turbo basıncını ölçtürün, 1.9 barın üzerinde çıkarsa turboda sorun yoktur(fabrika çıkışı en fazla 2 bar verir zaten). Turbo da motordan gelen yağla birlikte çalışır ve bu yağı devirdaim yaparak turbo içi sürtünmelerin önüne geçilir.
Alacağın arabayı bir ustaya göstermeni tavsiye ederim. Bende 2 hafta önce 1.6 dizel Astra aldım 2015 manuel ekspertiz turboda ıslık sesi var dedi 3 farklı usta gördü bişey yok dedi turboya
Alacağın arabayı bir ustaya göstermeni tavsiye ederim. Bende 2 hafta önce 1.6 dizel Astra aldım 2015 manuel ekspertiz turboda ıslık sesi var dedi 3 farklı usta gördü bişey yok dedi turboya
Bende de ses var ve bunu bilerek aracı aldım. Hortumlar ve bağlantı yerlerine baktıracam daha. Özellikle soğukken 1. Ve 2. Viteste yapıyor ısınınca geçiyor ama. Sizde de öylemidir?
Bende de ses var ve bunu bilerek aracı aldım. Hortumlar ve bağlantı yerlerine baktıracam daha. Özellikle soğukken 1. Ve 2. Viteste yapıyor ısınınca geçiyor ama. Sizde de öylemidir?
Hocam yanlış anlamadıysam normalde turbo hortumundan kaçırıyor benim aracımda 1.6 cdti 136lık bende de yağ kaçağı var ama ustam boruyla alakalı olmadığını borunun bağlantı yerinde ki contadan kaynaklandığını söylemişti ve bu kaçırmanın (eser miktar kaçırmanın)çoğu dizel arabada olduğunu söyledi ve o contayı değişerek bunu geçirmiştik.