- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence siz aynen devam edin zaten az kullanıyormuşsunuz aracınızı**murathan** link' Alıntı:ben yılda en fazla 8-12 bin km yaparım sizce takmam mantıklımı... .. 032questn 032questn 032questn 032questn
Gelir durumunuzu fln bilmiyorum o yüzden net birşey söylemek imkansız, ama LPG ye hiç sıcak bakmayan biri olarak bence 10-12 bin km için değmez.**murathan** link' Alıntı:ben yılda en fazla 8-12 bin km yaparım sizce takmam mantıklımı... .. 032questn 032questn 032questn 032questn
ilerde motor blogunu catlatırsa pistonları egerse ne yapacaksınız kar ettıgınız paralar piston ,subap motor blogu almaya yeter umarım hem az yaksın hem preformans olsun dıye 180 lık astra alınırmı ya kahka536 kahka536 benzın almaya para yok ama aldık bı kere 180 den asagısınada bınmem hesabı bravoo ınsallah hersey gonlunuzce olur benı yanlıs anlamayın para sızın arac sızın istedıgınızı yapabılırsınız kımseyı ılgılendırmez ama nacızane gorusum 180 lık aracada yazık be yakll27 link' Alıntı:LPG siz aracamı binlirmişl.Bundan önceki astra j 115 lik de ve şimdiki J 1.6 180 lik turboda var .zerre kadar sıkıntı yok.İlerde olacakmış.Belkide olmaz.Olursa tasarruf ettiğimiz paraların az bir kısmıyla çelik enjektör takar geçeriz.km de en az 20 krş tasarruf,yılda 15 bin yapsan 3000 TL.5 yılda arızalansa 15bin Tl den ayır bir miktar.
Bir yere kadar haklısın ama biraz ileri gitmişsin.Bu lpg muhabbetide baydı zaten.15 senedir LPg li iyi sayılabilecek araçlar kullandım senin gibi diyen çok çıktı,ama zerre kadar sorun yaşamadım.Risk alıyoruz sadece.Pişman olanıda görmedim-duymadım.Varsada yüzdeye vurulunca az çıkar diye tahmin ediyorum.Ama hedef optimum yani az maliyet,yüksek performans ise çözüm lpg gibi gözüküyor.Param var 180liğe de binerim 280liğede benzine verecek paramda var.Sen benim muhasebecimmisin?Ayrıca yazık demişsin.Araçlar canlı değil,gözümüzde çokta kıymetli de değil en azından biz öyle sayıyoruz..Nerde trak orda bırak.tonyhawk link' Alıntı:ilerde motor blogunu catlatırsa pistonları egerse ne yapacaksınız kar ettıgınız paralar piston ,subap motor blogu almaya yeter umarım hem az yaksın hem preformans olsun dıye 180 lık astra alınırmı ya kahka536 kahka536 benzın almaya para yok ama aldık bı kere 180 den asagısınada bınmem hesabı bravoo ınsallah hersey gonlunuzce olur benı yanlıs anlamayın para sızın arac sızın istedıgınızı yapabılırsınız kımseyı ılgılendırmez ama nacızane gorusum 180 lık aracada yazık be ya