Dpf sokturup downpipe yaptiran var mi acaba arkadaslar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mekseline link' Alıntı:Chipli kullanimda cabuk tikaniyor. Chipsizde kullanmak istemiyorum aslinda. Birde tamamen tikanma bitme olursa dpfnin fiyati yuksek diye biliyorum4-5bin tl felan herhalde. Yenisini alip takmak yerine sokturmek daha mantikli gibi bence ?
evet haklisiniz chipi cikardigimdan beri ariza vermedi.ozgun88 link' Alıntı:chip işin içine girince kullanan arkadaşlarımıza danışmak lazım eğer problem oluyorsa iyi araştırmanız gerek. malesef bu konuda pek yardımcı olamıcam. sadece şunu diyebilirim chipsiz kullanımda dpf açısından sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum
Mekseline link' Alıntı:evet haklisiniz chipi cikardigimdan beri ariza vermedi.
bunu bir bilen cevaplarsa daha mantikli olur. Yarim yamalak bilgimle kafa karistirmak istemem ama chip enjektorlere yukleniyor ilk kalkista. Buda kurum atmasina neden oluyor galiba. Filtrenin cabuk dolmasi bu nedenle bence. Trafikte dur kalkta cabuk doluyorozgun88 link' Alıntı:aslında chipli kullanım aracı daha yüksek devirde kullandırtmıyor mu? eğer öyleyse dpf nin istediği şeydir devir ve dolma yapmaz diye düşünüyorum