Astra icin anahtardan camların kapatılması?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chatin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet arkadaşlar bu işi çözdüm ne diyot ne modül eğer arabanız anahtarla kapıları kitleyince ve kilitli bekleyince camlar kapanıyosa buna konfort sistem deniyomuş opellerde ve bir çok arabada bu sistem varmış esk te bi aksesuarcı arkadaşım hiç birşey takmadan ne diyot ne modül benim arabayı halletti anahtardan uzaktan kapıları kapatınca camlarda kapanıyo artık hatta sunroofta da olsaydı onuda bağlıcaktı sunroof ayrı dedi ona modül lazım dedi.ve bi vectraya yapmış anahtardan kapıları kapatın sunroof camlar ve elektrikli katlanır aynalar hepsi kapanıyomuş süper bişi.15 dakkada halletti ve hiç bir yan etkisi yok dedi. ilerde sunroof uda bağlatcam modül olayına gircem...SAYGILAR...

otto coupe nasıl hallettin bu işi ?

hocam bizede yazarmısın , ne modül nede diyot kullanmadan nasıl halletmiş , merak ettim doğrusu

uralhan' Alıntı:
hocam bizede yazarmısın , ne modül nede diyot kullanmadan nasıl halletmiş , merak ettim doğrusu

walla işte orası püf noktası sölemiyo başında bile bekletmedi walla ama 15 dakkada halletti istanbulda bi opel ustasından almış tüyoyu ama bukadar kolaymış onu söyliyim...

OTTO COUPE' Alıntı:
walla işte orası püf noktası sölemiyo başında bile bekletmedi walla ama 15 dakkada halletti istanbulda bi opel ustasından almış tüyoyu ama bukadar kolaymış onu söyliyim...

bu bilgiyi alıp da burada paylaşsan tam süper olacak :) çokk yararlı olur herkes için

başında beklemediysen diyotlu olmadıgını bilemezsin ki
ayrıca zaten o işlemler tam pedalların oradan 15 dakika surer ..dilersen ats team e soralım adamlar servis yani otesi yok

chatin' Alıntı:
başında beklemediysen diyotlu olmadıgını bilemezsin ki
ayrıca zaten o işlemler tam pedalların oradan 15 dakika surer ..dilersen ats team e soralım adamlar servis yani otesi yok

başında beklemediğim dediğim kapının arkasında durdum tam olarak ne yaptığını görmedim. ama hiç bir şey takmadı o kesin.

Sevgili Otto... O yöntemi ben eski aracımda denmiştim 10 dk. hallettiler ama camlar aküden sürekli beslendiği için aküm çabuk bitti.. Yapan usta bana açık uçlu devereye camları bağladım demişti.. Bilgilerinize.. bence bu işi 25 ytl'ye modül takarak halletmek çok mantıklı ve SAĞLAM bir çözüm.. Paradan kaçma chatin :)

chatin' Alıntı:
tarık sıkı dur geliyor ...
(bkz. ozel mesaj)

selam ben antalya'dan tanju türkay söz konusu şemayı bana da iletmen mümkün mü.?
Teşekkürler.

The End' Alıntı:
Sevgili Otto... O yöntemi ben eski aracımda denmiştim 10 dk. hallettiler ama camlar aküden sürekli beslendiği için aküm çabuk bitti.. Yapan usta bana açık uçlu devereye camları bağladım demişti.. Bilgilerinize.. bence bu işi 25 ytl'ye modül takarak halletmek çok mantıklı ve SAĞLAM bir çözüm.. Paradan kaçma chatin :)

aküden amper çekmesi bence hiç mantıklı diil çünkü zaten sıkıya gelince elektriği kesiyo daha ne amperi çekecek mantıklı gelmedi bana garantisini verdi bişey olursa bi akü alacak bana...

Geri