Astra H'lerde Anahtar Pili Bitince

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Papirus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Papirus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Astra H'lerde anahtarlığın pili bittiği takdirde arabanın kapıları nasıl kapatılacak? mekanik olarak sadece şoför tarafı kilitleniyor yani 1 kilitli 3 açık kapınız oluyor. Eğer içeriden merkezi kilitleme tuşuyla kapatıp dışarı çıkarsanız kilitler yeniden açılıyor, uzaktan kumada için yanımızda bir de yedek pil mi dolaştıracağız?

Tek kapıdan kilitlenmesine rağmen diğer üç kapıda kiltleniyor. Yani tek kilt dört kapıyada hükmediyor.
Tek sağa çevirimden dört kapı 2 saniye sonra tekrar sağa çerilince ikinci içten emniyet kilidide kilitlenmiş oluyor. Benim sistem böyle.

Hayır öyle olmuyor şoför kapısını kapattıp kitlediğimde sadece o kapı kilitleniyor diğer 3ü açık kalıyor.

Hayır öyle olmuyor şoför kapısını kapattıp kitlediğimde sadece o kapı kilitleniyor diğer 3ü açık kalıyor.

o zaman kiltlerde bi sorun var
çünkü Astra G de şöför kapısını anahtarla kilitleyince hepsi kilitleniyor

kilitlerde sorun yok, haklı... şöför kapısından diğerleri kilitlenmiyor ve kapılarda kilit dili olmadığından manuelde kilitlenmiyor diğerleri. öyle olduğunu biliyordum bende ama pil bitme durumunu hiç düşünmemiştim, hakkaten nolcak ? çözümünü bilmiyorum. pil değiştirene kadar yedek anahtar kullanılcak heralde. Yada kilitleyip camdan çıkılcak :)

uzun süre kitler durumda tutun;)

uzun süre kitler durumda tutun;)
Şimdi aşağı inip onu da denedim hayır o şekilde de olmuyor, ama kurcalarken şunu keşfettim ve opel garibanları için kayıtlara geçiriyorum:
Aracınız astra H ise ve bir dağın başında veya bir tatil köyünün ortasında :mad:uzaktan kumandanızın pili su koyuverirse arabayı kilitlemek için şoför koltuğundan inin ve kapısını kapatın. Yan kapıdan gelip kapı açıkken içeriden merkezi kilit düğmesi ile kapıları kitledikten sonra, kontakt anahtarınızı içeride unutmadan!! arabadan inip kapıyı kapatın ve bu işkence için opele saygılarınızı yollayın. Kitli kalacaktır. Bir 2.ci önemli husus tatile çıkarken tek başınıza olsanız bile benim gibi muhakkak arabanın yedek anahtarını yanınızda götürün ve asla cebinizden çıkarmayın.
Ü

Şimdi aşağı inip onu da denedim hayır o şekilde de olmuyor, ama kurcalarken şunu keşfettim ve opel garibanları için kayıtlara geçiriyorum:
Aracınız astra H ise ve bir dağın başında veya bir tatil köyünün ortasında :mad:uzaktan kumandanızın pili su koyuverirse arabayı kilitlemek için şoför koltuğundan inin ve kapısını kapatın. Yan kapıdan gelip kapı açıkken içeriden merkezi kilit düğmesi ile kapıları kitledikten sonra, kontakt anahtarınızı içeride unutmadan!! arabadan inip kapıyı kapatın ve bu işkence için opele saygılarınızı yollayın. Kitli kalacaktır. Bir 2.ci önemli husus tatile çıkarken tek başınıza olsanız bile benim gibi muhakkak arabanın yedek anahtarını yanınızda götürün ve asla cebinizden çıkarmayın.
Ü

ek olarak şimdi aklıma geldi yada şöför camı veya yan cam açıkken kapılar kapalı, içeri uzanarak konsoldaki merkezi kilide basıp daha sonra anahtarı kapı koluna takıp çevirip tutarak camıda kapatabiliriz... enteresan bir durum...

böleyse çok saçma bi durum gerçekten hani kapılarda kitlemek için dil olsa neyse

evet bende onu cok merak edıyorum sadece sofor tarafı kıtlenıyor
dıer kapılar acık kalıyor.sacma yanı

Geri