astra hb enjoy yardım lüütfeenn

selman keskin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
adanalıyım 2006 astra hb enjoy sahibiyim ve yardımınıza ihtiyacım var aracım benzinde ve lpg de soguk iken gaz yemiyor ve ufacık bir rampada kesilip stop ediyor yada düz yolda vitesi bosa atınca stop ediyor 4 yada 5 defa sop ettikten sonra düzeliyor yani motor ısınınca düzeliyor birde önceleri 240 km hız yapan araba suan 160 km hızı gecmiyor aracın katalizörü bos ama ondan yapmaz galiba kelebek bogazını temizlettim hava akım debisini yeni aldım ama düzelmedi birkac defa bilgisayara baglattım hiçbir arıza cıkmadı bu konuda yardımlarınızı bekliyorum simdiden tskr

Sıkıntı Lpg gibi görünuyo.. Lpg ni tesisatnı kalıtelı boıır lpg ustasına göster kardeşim

9-10 Lt/ 100 km Benzin sarfiyati ve 3.75 TL/ km maliyet artik olaganustu pahali gelmeye basladi.

Butun bu gelismeler sonrasi Ben de mukemmel calisan Astra G aracim icin Otogaz sistemine gecmeyi dusunuyorum ama bu tur beklenmedik sorunlar nedeni ile korkuyorum. para ile basina dert almak diyorlar buna..

Ustanin ve otogaz sisteminin uygun ve sorunsuz olanini bulacagimdan emin olsam yarin oto sanayide olurdum.

Izmir deyim./ yakin oldugu icin 6. sanayi veya Karabaglar'dan helal sut emmis ve montaj ve ayarlar konusunda tecrubeli bir usta tavsiye edebilir misiniz?

Zavolli veya Landi-Renzo ilk aklima gelenler. Acaba baska saglikli ve ekonomik bir alternatif var mi?

Son düzenleme:
Geri