Astra hb 1.3 ctdi easytronic ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tarki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tarki

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkeze merhaba;

2005 model corsa 1.2 16v twinport (manuel) sahibiyim. Aracım 64.000 km de genel anlamda aracımdan memnunum. şehir içi trafiğinde 550 km. yapabiliyorum. Ancak son zamanlarda astra hb modellerine fena halde takmış durumdayım.:) geçiş yapmak istediğim model ise 1.3 ctdi easytronic şanzıman... Astracı arkadaşlar ,tecrübelerinize dayanarak bu modelin artı ve eksilerini paylaşırsanız sevinirim....

Opelin easytronic şanzumanlarının metin pek duymadım hata sorunlu diye çok duydum bu devirde dizel araba almak çok mantıklı karar.

easytronik hakkında baya bir şikayetler okumuştum , tabi kullanan arkadaşlar yorum yazarsa daha sağlıklı olur. Ben manuel kullanıyorum gayet memnunum.

Daha önce de buna benzer bi konu vardı. Easytronik kullanıcısıyım gayette memnunum hiç bi sıkıntım olmadı bugune kadar ;) Tavsiye ederim yani ;)

Forumda easytronic ile ilgili başlıklar mevcut, benim de açtığım başlıklar var (sorunlarla ilgili). Eğer 60/80bin km veya daha fazla kullanılacaksa ben easytronic almamanı öneririm. Hatta sıfırken de sorunlarım vardı da neyse. Şansına.

Easytronic'i boşver. Alırsan tam otomatik al. Yarı otomatik olmasın.

Geri