astra h

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

copcu06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar astra h cdti olanlara yada kullananlara bir sorum var kalkista veya vites degistirdikten sonra gaza bastigin an tepkisi gec oluyomu birde cok tiriyor araba vites degistirirken (SPORT DÜGMESI var onun negibi etkisi olur arabaya ben sade direksiyonun sertlestigini hissediyorum) tsk

arkadaşım benim astra easytonic olduğu için vites değişimi ile ilgili soruna cevap veremem ama sport düğmesini bende arada sırada kullanıyorum ama ben kullandığım zamanlarda vites değişimi tepki ve devirlenmesi çok değişiyor. fark edilir şekilde atak oluyor.(otobanda 210 gördüm gidiyo valla)

dizel araçta manuel vitesliyse 1700-2000 devir arası gazla kalkış yaparsan (tabi debriyaj ı iyi ayarlamak gerek) araba gayet iyi bi kalkış yapabiliyor. Ama düşük devirlerde (1700-1800) e kadar turbo devrede olmadığı için araba cok iyi gaz yemiyo ve kasılıyo. kullandıkça alışırsın diye tahmin ediyorum. sport modunda araba daha yüksek devirlerde vites atar ve gaza daha duyarlı hale gelir, dolayısıyla da daha seri sürüş imkanı verirken daha çok yakar..

benim araba 1.7 cdti 6 vites sizce otobanda 230.240 rahatmi yapar yoksa zorlanirmi.

dostum ben 1.3 ile 210 yaptım sen rahat 230 u görürsün bence

Geri