Astra H

test verilerine baktım
fiesta 0-100 km 14 sn
Astra 0-100 km 11 sn
astra cok cok başarılı daha ne olsun

astrayı kaldırmayı bilmeklazım patinaj çekmeden yola iyi yapıştırmak lazım ayrıca araç 3.000devir den sonra asıl hızlanmasını gösterir bu yüzden ilk kalkış biraz yavaş olabilir ama 1.6 fusion u tokatlamıştık bi araba full doluydu yani

1. vitesi boşverip 2-3 5500 devirlere vurmak suretiyle 3ün sonunda 140km/h e ulaşıldığını düşünürsek 3'e geçmeye yetecek kadar yol lazım sadece :D

sız kesın kalkıs esnasında yeterlı fırlamayı yaptıramamışsınızdır yoksa pek ıhtımal vermıyorum ben 250 metrede de mutlaka 2. vıtesın sonuna dogru gecmenız gerekır dıye dusunuyorum fiestayı... surucu kaynaklı gıbı geldı bana

astraya lafım yok...

amaa fiesta köpek gibi vallaa...

sız kesın kalkıs esnasında yeterlı fırlamayı yaptıramamışsınızdır yoksa pek ıhtımal vermıyorum ben 250 metrede de mutlaka 2. vıtesın sonuna dogru gecmenız gerekır dıye dusunuyorum fiestayı... surucu kaynaklı gıbı geldı bana

sonunda benim dilimde konuşan çıktı

Bu muhabbete ben de katılmak istedim. Fiesta konusunu bilemem ama ben 2004golf ve audi A3 ile kapıştım.Astra H 1.6 ya dayanamadılar hatta bizden olan vectra confort bile dirne otobanında yetişemediler. 230 u gördüm yokuşta...Not : Bu araçlar arkdaşlarımın ve çok hızlı kullanırlar...

puhaa kim demiş fiestayı sollamaz aferin astradriver
ben demiştim kullanıcıdan kaynaklanıyor

Bu muhabbete ben de katılmak istedim. Fiesta konusunu bilemem ama ben 2004golf ve audi A3 ile kapıştım.

golf ve a3 motoru astranınkinden daha düşük güçtedir.

Astra H 1.6 ya dayanamadılar hatta bizden olan vectra confort bile edirne otobanında yetişemediler.
vectra comfort 1320, astra 1190 kg , vectranın lastikleri de astradan geniştir, eğer makyajlı astra ise motoru da comfortun kinden daha güçlü ??
230 u gördüm yokuşta...Not : Bu araçlar arkdaşlarımın ve çok hızlı kullanırlar...
Yokuş aşağı çakılırken her halde..

Geri