Arkadaşlar astra H 2005 twinport lpg'li easytronic 162bin de aracım var, dün elmadağ'ı tırmanırken araç çok fazla boğuldu çekişten çok düştü, yokuşu çıktıktan sonra sarı motor lambası flaş yapmaya başladı fakat 55km üzeri hızlarda flaş yapıyordu. rolantide silkeleme ve kalkışlarda motordan garip sesler geliyor, ilk başta herhangi bir arıza kodu vermedi ustaya götürdüm aracı ateşleme bobini olabilir dedi, denedik sıkıntı devam etti, kompresyon testinde bir silindir düşük çıktı subap değişimi olucak dedi. bugun ise ECN 20400, 35100,35200,35300,35400 hatalarını aldım.
Bu akşam EGR den şüphenlendim ve fişini çekerek aracı çalıştırdım rolantide yine silkeleme yaptı. sizce subap değişimine girmeli mi ?? benim gibi sorun yaşayanlar olmuş fakat çözümlerini tekrar paylaşmamışlar ve konuları öylece kalmış, umarım yorumu olan vardır, iyi akşamlar
Bu akşam EGR den şüphenlendim ve fişini çekerek aracı çalıştırdım rolantide yine silkeleme yaptı. sizce subap değişimine girmeli mi ?? benim gibi sorun yaşayanlar olmuş fakat çözümlerini tekrar paylaşmamışlar ve konuları öylece kalmış, umarım yorumu olan vardır, iyi akşamlar