Astra H ye ankarada kolçak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fotoğrafı varsa koyar msn dostum? hatta yoksa da çekip koyar mısın? :) düzgün oldu mu,montajı nasıl yaptınız? sağlam mı,sallanıyor,tıkırdıyormuş bazıları daha sonra?

opel astra h arkadaslar benim arabanin orjinalinde var. egerki daha genis bulursaniz daha kulanisli olur. mesela bende golf 4 vardi ondada orjinal vardi daha kulanisliydi. opellerde bardak koyacak yer yok, kol dayamalirin duydugum kadariyla bardaklik yeri olanda varmis, ben bulursam daha kulanisli olanini bende orjinali olmasina ragmen deygistirmeyi düsünüyorum

2001 Astra G aracıma Ankara Şaşmaz'da taktırdım. Koltuğun iskeletine montajlanıyor. Geniş olanlardan. Ben çok memnunum, yaptırdığım yer de çok iyi iş çıkardı. Şaşmaz'da Gül Oto Döşeme. 1.Cadde üzerinde, zaten kime sorsanız bilir. Fiyatı: 60 ytl.

hepsiburada da iyi fiyata birşeyler görmüştüm aklınızda olsun. 6 ya bonus la bolunce kargo da almıyorlardı sanırım bi bakın işte.

kolçak

ankarada taktırdım hatta bir kaç arkadaşada adresi verdim serviste uçuk fiyat çektiler bende iskitlere gittim orada hallettim yaklaşık 2 yıl olacak hiç bir sorun yok 30 liraya taktırmıştım süperrr bir rahatlık

Geri