Astra h yardim...

buynomomce

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Mrb arkadaslar 2005 astra h sahibiyim aracim 1.9 cdti 150 hp olup reprogramacionlanarak 180 oldugu tahminindeim... Sorunum sudurki aracim 3-4 gundur sadece sabahlari motor sogukken cok pis ve keskin bi koku dagitiyor, eski cekisi yok biraz performans dususu var motorun sesi eskisi gibi deil ozellikle ani hizlanmalarda pedal tepki vermekte eskisine gore cokdaha gec kalior ve en onemlisi yakit 100 km de 2 litre civari yukseldi.. Hicbir ariza kodu yok bilgisayara bagladigimizdada bisey cikmadi...konu hakkinda bilgisi olan profiaionel arkadaslarimizin yardimlarini bekliorum.. Sorun nedir acaba???

Egr ???

12 subat gunu enjeksion temizligi egr valf temizligi yag ve tum filtreler olmak uzere tum bakimlarini yaptirmistim...yag castrol edge 5w-40 full synthetic ile deistirdim...ustam 30 bin km dioalr ama sen 20bini gecirme demisti...daha sonra baska bir tamirci esnafta ayni bu markanin suan piyasada cok sahteleri oldugunu soyledi...acaba yag sahte castrol olabilirmi??...1600 km gectim deistirdigim gunden su ana kadar...

Yağdan olacağını sanmam bu arabada eksseri sorun manifolt kelebklerinde EGR de birde manifolt basınc sensorunda olur ve senin anlatımına bunlar uygun tabii DPF var buda tıkanmadı ise

dpf temizliği gerekiyor opel servisine gidip tech2 ile sistem temizliği yaptırın öncelikle sorun devam ederse ilaç kullanın

Geri