Astra H yakıt denemesi

blucerchiati

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş

Arkadaşlar sakin kullanımda şehir içinde böyle yakıyor. şunuda belirteyim şehir İSTANBUL :D kadıköyden bostancıya her akşam trafik çekildi git gel , kücükcekmece bakırköy gaziosmanpaşaya gidildi bu yakada kartala 2 kere 1 kerede gebzeye git gel + 3 kere beyazıt :D sonuç; hala 50 60 km yol gidilebilir sakin kullanımda... i love my astra CDTI :D not: bu fotograflar peşpeşe çekilmiştir telefonum almadı ikisini aynı anda:rolleyes: zaten görürsünüz yakıt 40.8lt depo 52 litre hadi yanılma payı olsa 43lt olsa yine iyi:D

Normal değerler benimde böyle.

Ok..mesaj alındı.

Ort.hız: 32 km/h
Ort.tük: 6,1 lt/100 (senin araç)

Ort.hız: 21 km/h
Ort.tük: 7,6 lt/100 (benim araç)

ya cem rıca edıcem su hesaplamaları artık yapma ! :D boşver koy mazotu yürü ya neyin hesapındasın :D akaryakıtta dunya zam var araba napsın :D

ya cem rıca edıcem su hesaplamaları artık yapma ! :D boşver koy mazotu yürü ya neyin hesapındasın :D akaryakıtta dunya zam var araba napsın :D

eren!!! kyk kredimi koyuyorum napayım :D:D gemiylen gelmiyo bana :D:D:D sen hiç konuşma minici seni :D

ha ayrıca 730km oldu ve benzin ışığı yanıp sönmeye başladı :D

Ok..mesaj alındı.

Ort.hız: 32 km/h
Ort.tük: 6,1 lt/100 (senin araç)

Ort.hız: 21 km/h
Ort.tük: 7,6 lt/100 (benim araç)

Aynı şehirde olsa güzergah farklı demekki. 21 kmh : Sizde dur kalk fazla demekki

Benimde Eskişehir için ort hız 29 kmh 6.2 litre gösteriyor. 500 km oldu sıfırlayalı.

ben de dizel istemiştim ama dizelde şubata kadar beklemek gerekiyormuş ben beklemeden showroomdaki 1.6 arabayı aldım. onun yakıtı nasıldır ki? ben direk dolduruyorum depoyu bitince tekrar.

Tarif ettiğin güzergahı düşünce ortalama hızın bir hayli yüksekmiş. Motorin fiyatlarını ve litre sarfiyatına bakınca dizellerde benzinli araçların peşinden geliyor.

Tarif ettiğin güzergahı düşünce ortalama hızın bir hayli yüksekmiş. Motorin fiyatlarını ve litre sarfiyatına bakınca dizellerde benzinli araçların peşinden geliyor.

aşırı kilit bir trafikte kalmadım ondandır:) oluyor trafik ama canından bezdirmiyor insanı:)

Geri