Astra H ve Vectra C kullanıp dvd-BT-tv-gps isteyenler parmak kaldırsın!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DrCS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Harika birşey, kesinlikle istiyorum, listeye ismimi ilave edicem!

Oy: 1 3.4%
  • Düşünüyorum ama fiyat ve çin malı olmasından dolayı şüphelerim var

Oy: 19 65.5%
  • Çok gereksiz!!!

Oy: 9 31.0%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
güzel aslında gerçekten hani fiyatta güzel ama insan düşünüyo işte ya yalansa söledikleri diye :( bide diyelim 150 den faturalandırdık ama bu seferde cihazın sigortası olamıycak olsada 150 den olucak kaybolma vs durumunda 150 bize ödenecek miktar sanırım yanlışsam düzeltin lütfen ;) bu arada indirim çok iyi ya 100 taneye 20 $:)

Tabi fatura konusunda öyle bir durum söz konusu ama firmayla görüşülüp farkı için ayrı bir fatura sonradan gönderilebilir. Bu sadece benim aklıma gelen çözüm tabi. aklımda olsun sorarım tekrar görüşünce
Ayrıca kaybolma konusunda zaten para ödeme gibi bir durum söz konusu olacağını sanmıyorum. Değil 150 $ 1 dolar bile vermezler. Arıza durumunda zaten faturadaki fiyata değil, satış tarihine ve barkod-seri numarası uyumuna bakılır. Yoksa 5 sene garantisi olan aletler mesela, şimdi pahalı diye bir fark oluşmaz.

Son düzenleme:
Yok kullanmadım bir denedim ggden sattım klima düğmelerini kapatıyordu. sağlammlık bakımından süper

bunun yanında ürün kaybolmaz. kaybolma durumund değer ne gösterilirse gösterilsin siz ödediğiniz parayı alırsınız

Yok kullanmadım bir denedim ggden sattım klima düğmelerini kapatıyordu. sağlammlık bakımından süper

bunun yanında ürün kaybolmaz. kaybolma durumund değer ne gösterilirse gösterilsin siz ödediğiniz parayı alırsınız

Teknik olarak satış desteği ve ağı da çok başarılı, googleearthden firmanın olduğu binayı da buldum. Adresle örtüşüyor. %90 ve daha fazla ihraç yapan bir firmanın ülke içerisinde başka şehirde servisinin ya da şubesinin olmaması gayet normal geldi bana. Bir şekilde bu ürünü alıcam orası kesin ama yolu henüz belli değil.

Teknik olarak satış desteği ve ağı da çok başarılı, googleearthden firmanın olduğu binayı da buldum. Adresle örtüşüyor. %90 ve daha fazla ihraç yapan bir firmanın ülke içerisinde başka şehirde servisinin ya da şubesinin olmaması gayet normal geldi bana. Bir şekilde bu ürünü alıcam orası kesin ama yolu henüz belli değil.

Bir arkadaşa peugeout için olanını alacağız bu gün veya yarın

Bir arkadaşa peugeout için olanını alacağız bu gün veya yarın

10 gün içinde kullanabilirsiniz demektir bu da her halükarda benden önce oluyor :) Yorumlarınızı merakla bekliyorum

cemil bey bildigim kadarıyla shipping ücretleri dahil 150$ gümrük sınırlaması var o yüzden gelicek ürün mümkünse daha da az faturalandırılmış ve üzerine GIFT tarzı şeyler yazılmasını talep edin.. tek tek gönderim yapsınlar ve Firmadan sahışa degil sahıstan sahıs a gönderim yapsınlar(sanki bir arkadaşınız akrabanız size hediye gönderiyor gibi).. bu detaylar cok önemli.. bunları combine edebilirseniz gümrükte sıkıntı yaşamazsınız bence..

cemil bey bildigim kadarıyla shipping ücretleri dahil 150$ gümrük sınırlaması var o yüzden gelicek ürün mümkünse daha da az faturalandırılmış ve üzerine GIFT tarzı şeyler yazılmasını talep edin.. tek tek gönderim yapsınlar ve Firmadan sahışa degil sahıstan sahıs a gönderim yapsınlar(sanki bir arkadaşınız akrabanız size hediye gönderiyor gibi).. bu detaylar cok önemli.. bunları combine edebilirseniz gümrükte sıkıntı yaşamazsınız bence..

Ben de 150$ biliyorum ama acaba son durum hala böyle mi? Şahıstan gönderim yazılması mantıklı tabi, hatta bu şekilde tek sayıda hediye gibi geçince fatura bile sorulmaması lazım aslında. Arkadaş getiremez ve işim kargoya kalırsa aklımda olacaklar, teşekkürler :)

bende 100$ biliyorum paket büyükse pek gift olaylarınıda yemiyorlar ordakilerde çok usta olmuş ama her yerin gümrüğü farklı en sıkıntılı izmirmiş öyle duydum adamlar her şeyi takıyorlarmış..

bende ebaydan çok alış veriş yaparım bir kere xenon ampüllerim takıldı oda yollayan adam xenon kit çantaları olur demir onla yollamış :D :D haliyle adamda parlak demir büyük çantayı görünce geçirmemiş :D

onun dışında çok arabam için bluetooth kiti opelin vauxhallun orjinal ekipmanlarını getirttim bir sıkıntı çıkmadı..

bayramlarda 100$ limiti kalkıyor bayram süresince her tür ürün geçiriliyor karşı taraf bayram hediyesi olarak yollarsa.. (dini Bayramlar ramazan kurban )

yani olay biraz bulunduğunuz şehirdeki gümrüğün durumuna getirticeğiniz ürüne ve karşı tarafla olan diyaloğunuza bakar ben çoğu zaman 200 doların üstü ürün getirtiyorum ma adamlara diyorum 80$ falan fee de gösterin diye maksat sıkıntı olmasın bazende yemiyorlar ama yani gümrükdekilerde aptal değil neticede günde yüzlerce mal kontrolü yapıyorlar neyin ne olduğunu ne kadar olduğunu az çok biliyorlar ayrıca bizim bu yazdıklarımızıda onlarda bilincinde.

okuduğum var öyle nette adam lcd ekran almış ebaydan yok efendim 300 dolar göstermiş vergisini az ödemek için ama bizimkiler normal 1000 dolarsa misal 1000 dolar üstünden vergilendirmişler yani yemiyorlar her şeyi aklınızda olsun.

arkadaşlar yazılanları okudum. daha önce çinle bir alışverişim oldu. en az 50 kişiyle görüştüm. alibaba.com dan da bağlantılar kurdum. tek kelime bir daha çinden ancak ve ancak bir tanıdık ile birşey alırım. adamlar 1 numara dolandırıcı( %99.9 u). o kadar çok şirket kuruyorlarki anlatamam. yalan olduğu kadar gerçek şirketlerin isimlerini adreslerinide kullanıyorlar. her yerden bakıyonuz tamam diyonuz şirket var, şurda burda ismini buldum flan diyonuz, güveniyonuz. sonrası hüsran.
benim size tavsiyem;

- parayı kesinlikle banka ile gönderin ve taksit yaptırın veya havuz sistemi tarzında bir sistem varsa(yani ürün size ulaşında bankanın otomatik ödeme yapması) bu tip sistemleri kullanın. western union gibi şeylerle parayı gönderirseniz ,parayı alın bir fakire verin daha hayırlı olur.

çinden alışverişte tek garantiniz ödeme şeklidir. başka şirket bu, şuna bakın buraya bakın, burda ismimiz var, burda kaydımız var flan , bunlar kesinlikle garanti değil.

hele hele alibaba gibi sitelerden kesinlikle alışveriş yapmayın. bütün üyeler gold üye ama nerdeyse hepsi dolandırıcı. en son alışveriş yaptığım çocuğun alibaba da 10 tane kurduğu şirket vardı. şirketlerin çinde yeri var, kayıtları flan var. ama satıcı bu şirketleri kullanıyor. uzun lafın kısası, ödemeye dikkat edinnnnn

ayrıca gümrük olayı tam bir muamma. ben 5 tane mp 3 siparişi vermiştim. herkes kesinlikle gümrükte takılır diyordu. ama takılmadan geldi. bir abim 3 tane mp3 siparişi verdi. gümrüğe takıldı. diyorum ya tam bir muamma. ama şunu anladım, eğer ptt ile alırsanız ürünü gümrükte takılma ihtimali çok düşük. özel kargo şirketlerinde ise daha çok gümrüğe takılıyor

Geri