2006 astra h aracima usb soketi takilabiliyor mü. yani yeni teyp almadan orjinal teybe takilabilen bir aparat var mi. ya da farkli bir çözüm bülan. yardimci olürsaniz sevinirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kısmen doğrudur.Çünkü çalışma mantıkları frekans dalgası yaymasıdır.Aleti belli bir dalga boyuna ayarlarsınız arabanın radyosundan da o frekansı örn. 108.0 yakalarsınız çalar. Kısmen diyorum çünkü bazen şehiriçinde bu tarz dalga boylarının çok olduğu, sizin ayarladığınız frekansta başka yayınlarında olmasıyla karışabilir parazit yapabilirler.Hatta askeri tesis vs. önünden geçtiğinizde cihazınız engellenir frekans yaymaz tecrübeyle sabittiraraçta takılı bırakırsanız araç kumandasının dalgasını bile engelleyebilir uzaktan açıp kapatamazsınız... Bunların yanında sarp geçitli radyoların çekmediği şehirlerarası yollarda çok iyi bi çözüm..
Sanırım sizin şehir ve yaşam şartlarınıza uymuyor ama ben başka okuyucular için biraz ayrıntılı yazdım kusura bakmayın![]()
aux girişinden bir tane mp3 player bağla nasıl olur işini görür bence hemde masrafta çıkarmaz
satıcılara mesaj atıp sorun daha net bilgi verirler.neredeyse bütün markalar var ama opele üygünlügü yok enteresan