astra H twinport 160ı geçmiyorr..LÜTFEN YARDIM!!!

ersinersin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracıma yapmadığımız şey kontrol etmediğimiz yer kalmadı.1.6 twinport 105 hp motor var.arac 1-2-3.viteste iyi çekişi var.4e takıyorum devir saati sona kadar geliyor hız 165-170 oluyor,5.vitese takıyorum devir saati 4500de km 165de öylece kalıyor....tek yapmadığımız ecu yazılım güncellemesi.kompresör basıncı normal,bujiler bobin bloğu yeni değiştim.enjektörler tertemiz.manifolt sökülüp kurum kaplı bölgeleri temizlendi.port sensörü ayarlandı.hava filtresi yeni,yağ yeni.lütfen usta arkadaşlar bi yorum yapsın...lütfen yardımmmm.....

Aracın km ve yaşını bilmiyoruz ama Bence bu arabanın açılmasıyla ilgili, ilk 10.000 km de yüksek devirler zorlanmadıysa arabanın sağır olması normal. ancak arabanın maksimum hızının 195 km civarında olduğunu düşünürsek çıktığı hız çok kötü de değil.

aracıma yapmadığımız şey kontrol etmediğimiz yer kalmadı.1.6 twinport 105 hp motor var.arac 1-2-3.viteste iyi çekişi var.4e takıyorum devir saati sona kadar geliyor hız 165-170 oluyor,5.vitese takıyorum devir saati 4500de km 165de öylece kalıyor....tek yapmadığımız ecu yazılım güncellemesi.kompresör basıncı normal,bujiler bobin bloğu yeni değiştim.enjektörler tertemiz.manifolt sökülüp kurum kaplı bölgeleri temizlendi.port sensörü ayarlandı.hava filtresi yeni,yağ yeni.lütfen usta arkadaşlar bi yorum yapsın...lütfen yardımmmm.....

aracım 2004 model ve kmsi 50.000de..aracı bayan kullanmış bende ondan şüpheleniyorum ama motoru açamamışlarsa ben nasıl acacam.aracın 200ü görmesi gerekmiyormu????

aracım 2004 model ve kmsi 50.000de..aracı bayan kullanmış bende ondan şüpheleniyorum ama motoru açamamışlarsa ben nasıl acacam.aracın 200ü görmesi gerekmiyormu????

lastikleriniz orjinal ebatlardamı acaba..
normal ölçülerden büyük yuvarlanma ölçüsünde veya çok geniş tabanlı lastik takılı ise km hem düşük gösterir hemde son viteste yüksek devirlere çıkmada zorlanır araç..

Selam,
Katalik konvektörü incelettinizmi?Tıkalı olabilir ve direkt olarak performansı etkiler.Saygılar..

gazpotensiemetre yalnis impuls sinyali veriyordur...injektör ayarlarlarina baktirdinmi dogrumu?

carbon cleaner uygulamasını aracınıza uyguladınızmı

arkadaşlar carbon cleanı iki kez yaptırdım.enjektörleri söktük elimde inceledim tertemiz.potansiometreyi doğru biçimde 0,3v verecek şekilde ayarladık.potansiyometreyi ayarlayınca aracın 1,2,3.vitesteki çekişi farkedilir biçimde arttı.ama 5.viteste aynı hız 160.katalitik konvektörü incelettim dolu gözükmüyor.ama çıkarıp deneme sürüşü yapmadık.lastik ebatlarım 205 r 16 olması lazım.jantlar orjinal.lastikte ona göre.

şanzımanada baktırsan iyi olur.5.viteste hızlanma olmuyor anladığım kadariyla

bende arabayi bi bayandan almistim 2005 model astra 1.7 cdti 100 hb arac ilk zamanlar 170 gecmiyodu simdi otabanda 210 u goruyorum

Geri