astra h tüp takalımmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astra_h
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
usta çok önemli USTAAAA! :D

bu devirde düşünmeden lpg sistemi taktırmak lazım. benzin aldı başını gidiyor.

konu aaçılmışken bende de astra g var 2005 model kastamonu da atiker var yetkili servis olarak bu işi yapan işçilikleri güzel birkaç racın montajını gördüm. bende atikertaktırayım diyorum ama opeller brc yi seviyor gibi bir kanaat oluşmuş kamuoyunda. kararsız kalıyor insan atiker 990 tl 10 ay taksit. BRC 1600 tl 10 ay taksit

fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler

g de atiker den çok memnunum.
düşünmeden tavsiye ederim.
amaç tasarrufsa takarken de tasarruf yapın madem.
direk 600 lira cepte kalarak başlayın.

Valla geçen aklıma yatan bir Golf IV varde bende bir ara şuna bir tüp taktırıp binsemmi diye düşünmedim değil ama teklemeyi gaz yememeyi yokuşta bayılmayı okudukça cesaret edemiyorum, benim kullandığım araba saat gibi çalışmalı yoksa kaza yapmış olmaktan daha çok soğutuyor beni, bilmiyorum belkide önyargı

Valla geçen aklıma yatan bir Golf IV varde bende bir ara şuna bir tüp taktırıp binsemmi diye düşünmedim değil ama teklemeyi gaz yememeyi yokuşta bayılmayı okudukça cesaret edemiyorum, benim kullandığım araba saat gibi çalışmalı yoksa kaza yapmış olmaktan daha çok soğutuyor beni, bilmiyorum belkide önyargı

hocam ankaradasın ama. izmite yolun düşerse gel yanıma. benim aracımı test et. tekleme bayılma oluyor mu bak..

1.6 motor 100 beygir aracım var.
merak edenler gelsin buraya test sürüşüne çıkalım. açık ve net..

maksat sizede dogru yolu gosterelim

Ben de tüp taktırmayı ciddi derecede düşünüyorum. Acaba Atikerde sorun yaşanırmı.

Brc için her 10.000 km 100Lira bakım fiyatı olduğunu 2A BRC formunda okumuştum. zavolli ve Atikerdeki 10000km bakımları nekadar acaba..

Brc için her 10.000 km 100Lira bakım fiyatı olduğunu 2A BRC formunda okumuştum. zavolli ve Atikerdeki 10000km bakımları nekadar acaba..

100 lira felan degil. daha geçen ay bakıma gittim. 60 lira tuttu. oda katkı istedigim için o kadar tuttu. yoksa gaz filitresi 30 liraydi. katkı koymasanda oluyor.

ben 10güne kadar 1000km bakımına gideceğim garanti kapsamı dısında kalmasın diye.

Geri