astra h tüp takalımmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astra_h
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

astra_h

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2004 model astra h aracım var. easytronik vites su an benzinli ama cok yakıyor. 1.6 motor. sizce sıralı lpg taktırayımmı kullanan arkadaslar varsa memnuniyetleri ne derece? birde beyin problemleri yaşandığını duydum sizce ne yapayım?

öncelike foruma hosgeldiniz. foruma kendinizi üye arşivi bölümü altında tanıtırsanız seviniriz. gelelim sornuza. ben lpg yanlısı biri olmamakla beraber günümüz şartlarındaki benzin fiyatlarına artık dayanacak gücüm kalmadığından lpg kiti taktırdım. marka olarakta ziyade bu işlerde öncelikli olan konu çok iyi ve becerikli bir ustadır. sonra marka konusu gelir. marka sıralaması ise bana göre; BRC, zavoli (bende bu kiti kullanıyorum), lavoto,... böyle uzar gider...

Bilindik kitlerden takılırsa sorun olmuyor.

Düşünmeden taktırın derim. iyi bir ustası olan BRC servisinde taktırın..
Daha once neden taktırmadım diyeceksiniz.. hiç düşünmedne hemen şimdi gidip taktırın diyorum. o derece tavsiye ederim

sorun yaşayanlarda okudum ..başka forumlarda

Taktırdığı cihazda vardır sorun arabada diğil. ben belki 1000 tane gördüm akşama kadar içindeyim sorun yok.

tüp var = bağajda bomba var

tüp var = bağajda bomba var
ne ilgisi var allah aşkına yaa.. :)
lpg deposuna kurşun bile işlemediğini biliyor muydunuz? :)
benzin daha korunaksız arabada ve riski daha yüksek bence...
ben size dizel araba tavsiye ederim. mazot deposuna sigara atsanız bile alev almaz, sigara söner :)

Son düzenleme:
ki zaten bakınca gördüm ki aracınız dizelmiş.. :)
kazasız belasız sürüşler hepimize..

Geri