astra h tekleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan niet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araba kaç binde acaba?Eğer düşük kmde ise bu kadar çabuk sorun çıkarması anormal gibi sanki.Bende de astra H var 61000de.
Belki yukarıdaki arkadaşın dediği gibi carbon clean yaptırmanda fayda var.En fazla 60 liran gider.
Hocam araba 78000 km'de.Karbon clean mantıklı.Yarın bir ustaya daha gösteriyorum.
Çok sorun çıkarıyor konforu yok diye,Tofaş şahinimi sattım astra aldım ama derdin içine düşmüşüm.Şahinin an büyük arızasına 100 lira veriyordum.Astranın en küçük önemsiz parçası 100 lira.Canım şahinim seni çok özledim.

Hocam araba 78000 km'de.Karbon clean mantıklı.Yarın bir ustaya daha gösteriyorum.
Çok sorun çıkarıyor konforu yok diye,Tofaş şahinimi sattım astra aldım ama derdin içine düşmüşüm.Şahinin an büyük arızasına 100 lira veriyordum.Astranın en küçük önemsiz parçası 100 lira.Canım şahinim seni çok özledim.

Sorma aynı kaderi paylaşıyoruz o zaman.Bende de şahin vardı geçen seneye kadar.Aladım Astra'yı daha 3. ayında gösterge arızası verdi(380 lira bayıldık).Gerçi ondan sonra hiçbir sıkıntı yaşamadım ama(alalı 20000km oldu) Opellerde problemler çıkabiliyor,şans meselesi biraz da.Neyse sıkma canını Allah beterinden korusun.

Cok dusuk ihtimal ama benzin filtrene bakmani tavsiye ederim..

enjektörlere baktır derim...

Geri