Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 numara onların alt kısımlarından kaçırır oralara göz at bir 2 numarada gövde yerlerini takip et ve etrafına bak elinle ıslaklık varmı diye şanzımanın oradaki yağ da olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 29672
1 numara onların alt kısımlarından kaçırır oralara göz at bir 2 numarada gövde yerlerini takip et ve etrafına bak elinle ıslaklık varmı diye şanzımanın oradaki yağ da olabilir
şimdi tekrar kontrol ettim kalorifer borusundan gelen kısa boru var termostata gelen. Ama asıl sızma termostat gövdenin altında gibi genel ıslaklık ordan geliyor.sızarak borunun kelepçenin oraya geliyor.
şimdi tekrar kontrol ettim kalorifer borusundan gelen kısa boru var termostata gelen. Ama asıl sızma termostat gövdenin altında gibi genel ıslaklık ordan geliyor.sızarak borunun kelepçenin oraya geliyor.
Heh o boruların olduğu yerleri halledin o zaman govdete girmeden dediginiz gibi sizarak govdeye geliyor olabilir birde o boruyu çıkarınca gövde kısmından etrafına iyice bakin çürüme varmı diye
Aynen hocam parça arıyoruz aynısını işte farklı şehirden bulduk bugün yatacak araba artık. Alüminyum kaynak yapalım falan dediler hatta da sağlam olsun diye parça aradım bayağı