Astra h stop

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ASTRA H
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ASTRA H

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle herkese merhabalar astra h aracımın arka sağ stopunun içi çok kirli acaba içinin açılıp temizlenmesi mümkünmü yoksa değişmesimi gerekli?

Öncelikle herkese merhabalar astra h aracımın arka sağ stopunun içi çok kirli acaba içinin açılıp temizlenmesi mümkünmü yoksa değişmesimi gerekli?

Yıkayınca, kurulama esnasında iz kalıyor. Fırında açıp stopu, tekrar silikonlayabilirsiniz. Ama söküp basınçla yıkamanız yeterlidir, sonra iyice saç kurutma makinesi ile kurutursunuz.

eyw sağolasın peki bu fırında açma işlemi nasıl yapılıyor acaba acarkan kırılma ihtimali varmı?

eyw sağolasın peki bu fırında açma işlemi nasıl yapılıyor acaba acarkan kırılma ihtimali varmı?

Arayı ne ile kanırttığına bağlı. Elin yatkın değilse girme, tam kapatamazsan sürekli buhu yapar.

Sök farı basınçlı su ile yıka ve hemen çok iyi kurut. Hızlı kurutmazsan leke kalır, az kurutursan içerideki su buhu yapıp durur.

Bende de kirliydi devreyi söküp az çamaşır suyu ile çalkalamış temizlemiştim.sabaha dek balkonda kurudu sabah taktım temizlendi.ama far çatlak olduğundan nihayetinde yine kirlendi en son stop almıştım 70 liraya Çıkma.

Temiz yıka sonra bulaşık makinası parlatıcı ekleyerek durula ;)
hatta direkt bulaşık makinasında yıka parlatıcı ile

Son düzenleme:
Tavsiyemi uyguladınız mı? bulaşık makinasına hassas yıkama programında veya günlük yıkamada?

Geri