**astra h spoiler** son gün çarşamba isminizi yazdirin

Arkadaşlar cumartesi günü toplu gitmeyi düşünüyoruz fakat bazı arkadaşların işleri bazı arkadaşların efepolun uzak olması nedeniyle gelmeye pek sıcak bakmıyorlar.. bişey diyemem fakat bizimle gelmiyecek arkadaşlar cumartesiden önce bizlere gelip ödeme yapsın adnan-hakan (avcılar) , ben (bahçelievler) deyim.. cumartesi de gelip teslim alsın..
Ancak böyle bir kolaylık yapabiliriz gelmiyecek arkadaşlara... ama bizim tavsiyemiz gelip görüp elden parayı vermeniz ve montajınızıda yaptırmanız..

Teşekkürler

Arslan denk gelemiyoruz buradan yazıyorum sana yazıcaklarımı..

Efepol un numarasını sana pm attım. Oradan arayıp boya ile olan biteni söyle (nasıl istiyorsan) ayrıca modelini söyle klasik mi yeni tip mi oldugunu.. hazır etsinler senin siparişini vermedim cünkü..

Ayrıca arslan cumartesi günü avrupa yakasında gold computer da buluşup , daha sonra anadolu yakasında da senin önerebilicegin bizimde kaybolmadan kolaylıkla gelebilcegimiz biyerde buluşup efepole senin araç önde arkanda sıralanıp gidelim diyoruz..

O tarafları ben hic ama hic bilmiyorum..

Hüseyin banada efepol un noyu pm den atarmısın. Kafama takılan bir konu var spoiler hakkında. Sağolsun efepol mailden yardımda bulunmadı.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben kendim gelip orada montajı yaptırcam.hemde sizlerle tanışmıs olurum.avcılarda oturuyorum.benide buluşmaya katarak ayarlarsanız sevinirim :)

Arkadaşlar anadolu yakasında buluşma yeri ve zamanı kesinleştimi.!!

Avrupa yakası incirli BOYNER önü olsun.. (hem yolumuzun üstü hem e5 e paralel)

Anadolu yakasını FTH ve Dewilking (arslan) belirlesin.. efepol e yol üstü olabilecek ve bizlerin kaybolmadan bulabilecegi bir yol..

saat kaçta peki incirli boyner önü olucak?

Avrupa yakasından gelicekler için ve anadolu yakasında bulunanlar için toplanma yeri, Carrefour kozyatağı otoparkı olabilir mi, ne dersiniz. (sadece bir öneri) Gidilecek istikamete doğru en merkezi yer aklıma orası geldi.

Avrupa yakasından gelicekler için, şayet 2.ci köprüden gelicekseniz, Ümraniyeyi geçtikten sonra, E-5 'e inmeden K.Bakkalköy-Ataşehir-İçerenköy sapağından girebilirsiniz. Resimde umarım yardımcı olurum.

(Bu arada eklediğim fotoda işaretlediğim, Petrol ofisi istasyonuda bence toplanmak için uygun.)

saat kaçta peki incirli boyner önü olucak?

bi aksilik olmazsa 12 de boyner

12.30-1 gibi de anadolu yakasında FTH arkadaşımızın belirledigi yerde oluruz..

fatih bey PO den efepole gitmemiz kolay olucakmı peki?

Geri