Astra H SIS FARI USTU KAS RENGI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan redshare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim araba siyah oldugundan dikkat cekmiyorda , evet daha güzel bir görüntüye sahip oluyormuş bencede :)

Bildiğim kadarıyla tüm CDTI larda o kaş dediğin yer siyah. Ama kolayca boyatabilirsin

Tesekkurler cevap icin.

Ama 1.6 twinportlarda da ayni sekilde olan araclar mevcut :)

Boyatabilirim evet, tesekkurler, ama sikayetci degilim. Bu sekilde kullanmaya devam edecegim.

Merak ettigim acaba niye boyle bir ayrim yapilmis.

Altinda bir anlam var midir?

benim araba siyah oldugundan dikkat cekmiyorda , evet daha güzel bir görüntüye sahip oluyormuş bencede :)

Hangisi icin guzel diyorsunuz yani ? Boyali olan icin mi, siyah renkte olan icin mi ? :)

Bak ben onu hic farketmedim. Belki hakkaten ESSENTIA dir sizin o gordukleriniz..

Lakin Njoy olmasinin bir ozelligi govde rengi ayna, kapi kolu ve CITALARDIR ki bu citalarin icine on ve arka tamponlardaki kaslar da dahildir.

Dikkat ediniz, ESSENTIA modellerde (makyajsiz kasa) demin tarif ettigim citalarin hepsi siyahtir.

bende bundan 5 ay önce 2007 essentia vardı arka çıtalar gövde rengiydi.
ancak kapı çıtaları siyahtı bende çıtaları söktüm o şekilde halletmiştim.
kaşlar boyalı hali daha güzel olur benim kanımca

benimki boyalı orjinal 2005

benimki boyalı orjinal 2005

Evet, olmasi gereken bu Njoylarda.. 2005mis sizinkisi..

2006 olup da boyali olan var mi acaba?

bende bundan 5 ay önce 2007 essentia vardı arka çıtalar gövde rengiydi.
ancak kapı çıtaları siyahtı bende çıtaları söktüm o şekilde halletmiştim.
kaşlar boyalı hali daha güzel olur benim kanımca

2007 dediginiz makyajli kasa ise, makyajlilarda on ve arka tampondakiler istisnasiz boyali, NJOY ya da ESSENTIA farketmiyor. Sadece kapi ustundeki citalar boyasiz oluyor. Tabi bir de kapi kolu ve ayna..

Bence de boyali kaslar daha guzel duruyor:) Ama orjinalligi bozup da boyatmam, memnunum kendiminkinden de :)

2006 olanlarda boyasız heralde diğer şeritleride boyasız olanlar tamamda sadece ön kaşlar boyasız olanlar öyle yada opel unuttu bi seriyi boyamayı :) başka mantığı yok.. Ama 2006 ve makyajlı olmayan 2007lerde böyle bu iş

yine bildiğim kadarıyla makyajsız kasaların benzinlilerinde enjoy ve essentia da oralar boyasız. Cosmo olunca gövde rengi oluyor.

CDTI lar cosmo olsa da boyasız oluyor.

Ancak çoğu kişi burayı boyatma yoluna gittiğinden orjinalinde nasıl bilmek zor.

o konu benim de dikkatimi cekmisti. kendi kafamdan soyle bi aciklama dusunmustum. njoy larda essentia gibi bantlar boyasiz halde Turkiye ye geliyo ve opel Turkiye kendisi boyayip o sekilde satiyo diye dusunmustum ve maliyeti azaltmak icin fazla dikkat cekmeyen bi yer oldugundan o parcayi boyamiyor diye dusunmustum...

Geri