Astra H SIS FARI USTU KAS RENGI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan redshare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

redshare

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar,
2006 Model ASTRA H Njoy SP arac sahibiyim ve sis fari ustu kaslar, araba NJOY olmasina ragmen siyah renkte. Yani govde rengi degil.

Farkettim ki ben yalniz degilim. Acaba 2006 modellerde mi durum bu sekildedir? Pek cok Elegance modelinde bu durum mevcut hatta.

Sizce nedir bunun sebebi?

NOT: 2 adet resim atacladim ve kirmizi cerceve icine aldim bahsettigim yerleri.

Ekli dosyalar

• DSC00677.webp
    DSC00677.webp
    48.7 KB · Görüntüleme: 85
  • DSC00678.webp
    DSC00678.webp
    51.8 KB · Görüntüleme: 71
2009 hiç yok
en kolayı araç rengi folyo alınıp sen bile yapabilirsin onlar yerinden çıkar ve rahatlıkla oturur

Yok sikayetci oldugum icin acmadim bu konuyu, tesekkur ederim.

Ama neden boyle bir uygulama yapilmis, genel olarak onu merak ediyorum...

Benimki 2006 model. sadece 2006 larda mi var mesela?

Baska bu sekilde H sahibi olanlar arac modellerini yazabilir mesela..

aynen 2005-2006 modellerinde var 2007 makyajlı zaten imzamdaki araçta tamponda kaş yaptılar takmak yerine

Hayir ben ondan bahsetmiyorum.

Makyajli kasalarla alakali degil bu konu.(Tamponlari farkli makyajlilarin) Makyajsiz kasa olup da bahsi gecen yeri govde rengi olan NJOY model H lar mevcut ki zaten Njoy ise govde rengi olmali, benimki gibi degil.

Ama Njoy oldugu halde benim ve benimki gibi diger araclarin bu bolgeleri niye govde rengi degildir?

Tekrarliyorum makyajli kasalara degil lafim.

kusura bakma jeton geç düştü
ızagaralar siyah olduğu için sislerin siyah olması bence iyi
ona bakarsan 2005 model enjoyların bazılarında ben gördüm arka tampon çıtaları bile siyahtı ;

Bahsettiginiz yerlerin boyalı olanı yok zaten... isterseniz boyatırsınız o ayrı..

kusura bakma jeton geç düştü
ızagaralar siyah olduğu için sislerin siyah olması bence iyi
ona bakarsan 2005 model enjoyların bazılarında ben gördüm arka tampon çıtaları bile siyahtı ;

Bak ben onu hic farketmedim. Belki hakkaten ESSENTIA dir sizin o gordukleriniz..

Lakin Njoy olmasinin bir ozelligi govde rengi ayna, kapi kolu ve CITALARDIR ki bu citalarin icine on ve arka tamponlardaki kaslar da dahildir.

Dikkat ediniz, ESSENTIA modellerde (makyajsiz kasa) demin tarif ettigim citalarin hepsi siyahtir.

Bildiğim kadarıyla tüm CDTI larda o kaş dediğin yer siyah. Ama kolayca boyatabilirsin

Bahsettiginiz yerlerin boyalı olanı yok zaten... isterseniz boyatırsınız o ayrı..

Yaniliyorsunuz.

Resim olarak cevap ektedir. Njoy olunca govde rengi olmasi lazim benim bildigim.

NOT: Turk plakali degil bu fotodakiler, ama buna takilma, TR dekiler de resimdeki gibi..

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    18.9 KB · Görüntüleme: 28
  • 2.webp
    2.webp
    17.1 KB · Görüntüleme: 23
Geri