Can sen nasıl taktın bunu anlatır mısın kısaca...
anlatayım abi ne demek..
abi öncelikle yolcu tarafından başlamalısınız...yolcu tarafındaki sinyali 2 parmagımızla
ön far tarafına doğru iterek ittigimiz tarafı yavasça kaldırarak çıkartıyoruz.. sonrasında ampül yuvasını saga yada sola (hatırlayamadım şimdi) çeyrek tur cevirerek çıkartıyoruz.
sonra camları opc cercevesine takıyoruz ve ampülü yuvaya geri takıyoruz.
montaj bantlarını çıkartıp şu şekilde takıyoruz..
dikkat edilmesi gereken nokta yapıştırrıken dikkat et abi sacın sonuna kadar degil arada boşuk olacak şekilde yapıştır..
bu dogru olan
bu yanlıs olan
daha sonra sürücü tarafı için işte burada dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta var..eger bahsedecegim bu noktayı yapamazsak malesef yukarıdaki gibi yanlış olucak...bu sefer sinyal camını
kapı tarafına iki parmakla iterek çıkartıyoruz..sonrasında yine ampülü cıkartıyoruz..daha sonra yukarıdaki gibi yanlıs görünmesini istemiyorsak biraz uğraşacagız..
yukardaki fotoda göründügü gibi bükülmüş tırnak var.yani esneme payı olan tutturgac tırnak.şimdi bu tırnagın bi ucu serbest..bu ucu bıcak yardımıyla birazcık acacagız.şu şekilde
tırnagı actığımız için cerceveyle sabitlenemeyeceginden dolayı japon yapıştırıcısı ile camın opc cerceveye
temas ettigi noktaları yapıstırıyoruz. sonrasında ampülüde takıp montaj bantlarıyla
TABİKİDE AÇTIGIMIZ TIRNAGI SACIN ALTINA GECİRİP SOLA KAYDIRARAK montajı gerçekleşitiriyoruz.
abi anlatmaya çalıştım insallah anlamıssındır..ha ben biraz geride dursada sıkıntı değil diyosan yolcu tarafını yaptıgın gibi sürücü tarafınıda hemen yapabilirsin..bende simetri hastalıgı oldugu için ugrastım
bunlarda benim aracımdan.
Yolcu
Sürücü
Abi bu arada dikkat et cok narin bu sinyaller..kırarsan serviste 25 tl
(ilk resimler alıntıdır )