• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Astra H sedan niçin az beğenliyor?

PİELSTICK PA4

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Opel alınca astra sedan H kasanın az beğenildiğini farkettim. Bunun nedeni size göre ne olabilir. Bir başka deyişle sedan'ın tasarımı size göre niye çirkim? Benim düşüncem her ne kadar dış tasarım göreceli bir kavram olsa da bir sedan otomobilin beğenilmesi için arka taraf tavanın basık, 390 lt lik bagajı olan öndeki yolcunun bile çok rahat edemediği bir tasarıma mı sahip olması gerekir? Bildiğim kadarıyla Astra H sedan Astra H SW platformu üzerine üretilmiş.

Sınıfındaki sedanlardan Focus 2 Corolla (2002-2008 ) Corolla ( 2008-2012 ) Jetta ( 2006-2011 ) kötü görünecek her hangi bir tasarım kötülüğü yok.

zevk dediğiniz gibi görecelidir,ben opel in görüntü değilde mekanik elektroniğini sevmem...bir sedan a göe gayet derli toplu bir araç.hantal da durmuyor...
ama focus a bir türlü ısınamadım baştan aşağı fortt da sevmiyotum...(ama mondeo lar hariç en yeninin bir eskisi)

çoğu kişi zaten hb i tutuyor...hb herkese bence gözalıcı geliyor..sedan seven tanıdık bir ihtiyar kankam bile sedanı değil hb aldı :)
sedan seven genelde toyota ya kayıyor..geneli mütehaait,emekli asker,yaşlı kişiler,öğretmen,devlet çalışanları ve toyoTO oluyor,focus ??!?fxg garip tanımı yok...
e jetta tuttu zaten modelin kendisi sedan hb isteyen golf e atlıyor...

Bir Astra H sedan sahibi olarak bence aracın bütün çirkinliği arka kısmında, "iki stop koyalım, emniyetini sağlasın da gerisi önemsiz" yaklaşımı ile konmuş, dümdüz, özen yok. Halbuki aynı aracın hatchback'inde stoplar ne güzel.

Beğenilmiyor mu? Bence gayet şık...

opel astra hb classic III ... iyi bence

Bence beğenilmemesinin nedeni tamamen hatchback kasa üzerine, hb çıktıktan bir süre sonra oturtulması. Symbol gibi sonradan eklendiği ortada ve j kasa sedandaki akıcılık yok. Arkası bir eğreti duruyor ama tam çözemedim:)

Zevk meselesi ama bence de cidden çirkin araç özellikle stoplardan.
Ama j kasada olayı çözdüler.

Ben beğeniyorum.

göz aşinalığından kaynaklanıyor. bence hb ile sedan arasını çok açtılar. bu nedenle de kopukluk oldu...üstüne hemen yeni hb. olmadı tabi... opel türkiye hatası bu...

Geri