Astra H sedan easytronic ten gelen ses ! yardım

nedir bu milletin easytronic ten çektiği yeter artık bi çözüm bulsun opel buna...mahkemeye ver kardeşim istersen bilirkişide onaylarsa sıfır araba alırsın...arkadaşım marş dinamosu arızasından sıfır araba aldı opelden

benim arabada da ses var ama bende anlayamadım vites 1 den 2 ye geçerken sanki düz vites arabalarda olurya ayağını debriyajdan sert çekince debriyaj balatasına sert bi vurma sesi gelir aynen öle oluyor araba daha 44 000 de debriyaj balatasını yemiş takımını değiştiller titreme yapıyordu artık o titreme sarsıntı yok

yap kardeşim tam otomatik tiptronik 6 vites en güzel sistem. vw grubundaki klasik tiptronik seçeneği. astra dizel zaten az yakıyor. benim için önemli degil %10 fazla yaksın.
bence dsg de yalan olacak çünkü bu kuru sistem debriyaj yönetimi sakat iş...

bence aynı model den başka servise gidip başka araç binip test edin ve sorunu varsa veya yoksa ortaya çıkar

astra 1.3 cdti dizel easytronic yeni program çıkmış 19/11/2008 de koltuk gıcırtısı için gittim. şanzımanada programı yüklemişler. inanılmaz bir değişim var şanzımanda, düşük hızlardaki konforu artmış çok daha stabil ve dengeli olmuş. ayrıca vites gegiçleride hızlanmış.
nazar değmesin çok memnunum astra eaytronic dizel den. az yakıyor ve tam ş.içi konfor aracı.

2006 corsa c kullanıyorum.Easytronic aracım. 1 kuruş masraf çıkarmadı çok şükür. 2.vitesten 1.vitese geçişte bendede bazen yapıyor bazen yapmıyor. Normal bir durum gibi geliyor bana.

Geri