astra h özellikler

altanozmen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mrb arkadaşlar.. 2009 new astra H elegance araba aldım. bu arabadaki tüm özellikleri ( ne bileyim ABS gibi güvenlik özellikleri, kaç hava yastığı var gibi )öğrenebileceğim bir yer , link vs .varmı..veya kısayol tuşları. vs ( örneğin direksiyondan teybi açma kapama gibi.)

Hayırlı olsun. Sakıncası yoksa kaça aldınız (km kaç- boya vs. varmı)

aracınız hayırlı olsun.. astra h kasalarda (astra classic III) direksiyondan müzik sistemi açılmıyor.. konsoldan basmanız lazım , kapatırken de öyle.. diğer işlemleri direksiyondan idare edebilirsiniz

4 hava yastığı

abs,ebd,bas,cbc mevcut

aracınız hayırlı olsun.. astra h kasalarda (astra classic III) direksiyondan müzik sistemi açılmıyor.. konsoldan basmanız lazım , kapatırken de öyle.. diğer işlemleri direksiyondan idare edebilirsiniz

Kapatmak için tekrar müzik acma tuşuna basmanıza gerek yok. Anahtarı kontaktan çıkarınca kapanır otomatik.. Ama bu özellık bazılarında aktif olmayabılıyor. Eger kapanmıyorsa yol bilgisayarından aktif hale kendiniz getirebilirsiniz..

Detaylı arama yaparsanız daha geniş bilgilere sahip olursunuz.
Arama motoruna Opelinizin bilinmedik özellikleri diye yazıp aratırsanız sonuca ulaşabılırsınız.. Daha önce konu açılmıştı.

evet doğru. kontak kapatılınca kapanıyor.. teşekkür ederim düzeltme için

Hayırlı olsun. Sakıncası yoksa kaça aldınız (km kaç- boya vs. varmı)

teşekkür ederim... arabada kaza boya yok. easytronik benzinli.15.000km de garantisi devam ediyor. 30.000.TL ye aldım..sizce fiyat nasıl?

Hayırlı olsun güle güle kullanın. İnternetten kitapçığını bulabilirsiniz.

teşekkür ederim... arabada kaza boya yok. easytronik benzinli.15.000km de garantisi devam ediyor. 30.000.TL ye aldım..sizce fiyat nasıl?

30bin'e astra cdti alınabilirdi güzel bi pazar araştırması yapılınca.. Netten takip ettiğim kadarıyla 30bin e güzel araclar var.. Tabi ben bunu benzin fiyatını düşündüğüm için söyledim :DBenzinli aracın yerini tutmaz dizel arac ama malum benzin litresi oldu 4 tl :D

İçinize sindiyse hoşunuza gittiyse kac para oldugunun pek anlamı yok.. Cok guzel zevkli bir aractır. Güzel tercih;)

Kazasız belasız günlerde binersiniz inş..

Geri