Astra H OPC Vites Topuzu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hvp66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hvp66

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bugun şile yolundaki gedizlere gittim ve astra opcdeki orjinal vites topuzunu sordum komple geldigini soylediler ve rakam olarak 570ytl istediler. bian şaka yapıor sandım ama çok ciddiydi:) bide ustune işçilik fiyatı olarakta 110ytl istediler. yokmudur bu astraya adam gibi fiyata vites topuzu???

:kop::kop:680 liraya set halinde vay bea çok ucuzmuş...nedir bu yetkili servislerdeki milleti kazıklama mantığı yaa bıktım yeter artık..110 ytl işçilk mi olur triger mi değiştiriyosun..:mad:

sparconun vites topuzu olabilir Mustafa yalnız mandallı olup olmamasına göre vites topuzları değişiyo...ona dikkat etmelisin..

aynen çok para hiç gerek yok sparco yada momo nun astraya göre uyumlu şahane topuzları var onlara bakmak daha mantıklı

opc vites topuzu gerçekten çok ama çok güzel. ama servis her zamanki gibi çok pahalı. şöyle 200 flan dese neyse. servis haricide çok zor bulunur gibi

arkadaslar bizim astra h ların vites korugunun orası cekince kolaylıkla cıkıyor bakın adamlar ole bir yapmışlarki orjinalden başka urun kullanmana izin vermiyorlar. anca ustune geçme seklinde olabilir. ben parca olarak opel sistemde gordum komple geliyor yabi kırılsa yıpransa degiştirme şansın yok komple alcan. opelin bu ozelliginden nefret ediyorum ne teypi sokup teyp takabilion ne vites topuzu takabiliyon bu nası iş abi. eti budu belli arabaya vites topuzu icin 700 milyonmu verces? 200 milyarlık arabaya adam takarken dusunur yaa bu ne insafsızlık. sevmiyorum kardesim plastik topuz deri topuz istiyorum diyosun yok; hic gormuormu bu kadar tuningci firma aklım almıyor böle bi acıgı degerlendirmiyorlar. yokmudur acaba böle ustune geçme parça falan?

Son düzenleme:
corsa c ye gsi vites topuzu takman için orjinali kırman gerekiyomuş mesela.. yani eski topuz iptal oluo!.. gsi vitesi sorduk corsaya ucuz fiyat veren bi opel parçacısında bile 400 dediler komple.. yatak kol topuz deri falan yani full set... yurtdışında bi adam 20 euro ya corsa için vxr (opc) topuzu bulmuş ebaydan.. orjinal topuzu kırıp 4 saat uğraşarakta monte etmiş ve süper olmuş mesela.. hatta 'vxr vitesi' die konu açmıştım...
onun haricinde bi vitese 400-600 milyon verilmez yazık günah.. ki daha dün dizel comboyla 3600 km yol yaptım 450 ytl yaktım cümlelerini duyduktan sonra haram gibi gelio walla

bu servistekiler milleti kazıklamaya ne kadar meraklı

walla opc topuzu bi baska.. hic biseye degismem

ver gazı :)

Geri