Astra H ön Kapi Içi Kaplamasinin Sökülmesi

astra_metin

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bu forumdaki ADELETSİZLİKTEN DOLAYI bu yazı silinmiştir

Son düzenleme:
Paylaşım için sağol.Benimkine alarm taktırırken söküldüğünde görmüştüm.

Geçenlerde ön camlardan gelen bir tıkırtıdan dolayı ön kapı içi kaplamaları sökmem gerekmişti. Bu esnada bir kaç bilgi hazırlamıştım kendime. Belki kolonlarıda değiştirmek isteyen arkadaşlara lazım olur düşüncesi ile paylaşayım dedim.

Öncelikle düz bir tornavida yardımı ile kapı çekme kolunun kaplamasını çıkartıyoruz. Altındaki 2 vidaya ulaşacağız. Alttaki resim 3. bölüm. Daha sonra dış aynamızın iç kaplamasını çıkarıyoruz ve kablolarını ayırıyoruz. (3 adet klipsi var.) Alttaki resim bölüm 1. ve kapa açma kolunun altındaki küçük kaplamayı çentik olan yerden düz bir tornavida yardımı ile çıkartıyoruz ve altındaki tek vidaya ulaşıyoruz. Alttaki resim bölüm 2.

Bu işlemden sonra toplam 7 adet vidayı (aşağıdaki resimde okla işaretli olanlar) söküyoruz. Daha sonra plastik bir çubuk yardımı (aşağıdaki resimde daire içide) ile kilit tarafından başlıyarak yukarıdan aşağıya doğru toplam beş adet klipsi çıkarıyoruz.

Bundan sonra yine bir sonraki resimde gözüktüğü üzere kapı açma kolunun telini serbest bırakıyoruz ve cam açma düğmesinin e. kablosunu çıkarıyoruz.

Şimdi sadece cam fitilinin olguğu yerdeki dört adet klips kaldı bunlarıda panelin içine elimiz sokarak sırası ile paneli yukarı iterek çıkarıyoruz. Aşağıdaki resim. İşlem tamam.:good:

bu resimler iyi güzel olmuş fakat bunu kime nasıl yaptırıcaz bende bayağıdır istiyorum katlanır ayna özelliği ama canlı fotoları keşke çekseydiniz daha net belli olurdu yinede bilgiler için teşekkürler daha iyi paylaşımlara..

Geri