Astra H merkezi kilit

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hemano5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
f kasamda yeni taktırdığım alarmı fren pedalına bağlattım.biraz hareket edince ayağımı fren pedalına hafif koyunca kilitliyor.motor stop edince de açıyor kapıları.

Ne yazık ki o söylediğiniz özelliklerin hiçbirisi Astra H'de yok:)Bende 2008 model Corsa'mı satıp Astra H alınca bu özelliklerin olmadığını duyunca şok olmuştum.Özellikle büyük şehirlerde olanlar için önemli bir güvenlik özelliği olan otomatik kapı kilitleme özelliği yok:)Ve daha önceki konularda da bu konuyu konuşmuştuk.Ne yazık ki düzeltme yapılaacak bir hal çaresi yok.Otomatik kilitlemeyi arkadaşında dediği gibi içerden yapıcaksınız ve bunu bir alışkanlık haline getireceksiniz...

Ne yazık ki o söylediğiniz özelliklerin hiçbirisi Astra H'de yok:)Bende 2008 model Corsa'mı satıp Astra H alınca bu özelliklerin olmadığını duyunca şok olmuştum.Özellikle büyük şehirlerde olanlar için önemli bir güvenlik özelliği olan otomatik kapı kilitleme özelliği yok:)Ve daha önceki konularda da bu konuyu konuşmuştuk.Ne yazık ki düzeltme yapılaacak bir hal çaresi yok.Otomatik kilitlemeyi arkadaşında dediği gibi içerden yapıcaksınız ve bunu bir alışkanlık haline getireceksiniz...

Satıyorum arabayı nayır nolamaz:cry:

Son düzenleme:
tec2 de kemer takma uyarıda vermiyorsa çok büyük fiyasko arkadaşlar ya

kemer takmana gerek yok opel seni korur demek gibi bişey yani insanlık hali şehiriçinde bazen unutluyor ve sesli ikaz hakketen güzel bişey bizim 2007 renault clio3 toyota avensis ve wv tiguan de var hepside isteğe bağlı ayarlanabiliyor.:rolleyes:

Geri