14 May 2008 #11 FTH Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Ocak 2008 Mesajlar 448 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Arkadaşlar AFL sistemi nasıl açılıyor bilgisi olan varmı.! Kitapcıkta bakarak yapmaya çalıştım fakat olmadı.
Arkadaşlar AFL sistemi nasıl açılıyor bilgisi olan varmı.! Kitapcıkta bakarak yapmaya çalıştım fakat olmadı.
14 May 2008 Konuyu Başlatan #12 B bymerthan Bilgi Girilmemiş valla bilmiyorumki? bilen varmı arkadaşlar?
14 May 2008 #13 M@honi Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Ağu 2006 Mesajlar 6,933 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 FTH' Alıntı: Arkadaşlar AFL sistemi nasıl açılıyor bilgisi olan varmı.! Kitapcıkta bakarak yapmaya çalıştım fakat olmadı. Genişletmek için tıkla ... aracınızda fabrika çıkışı AFL sistem varmı çünkü mercek ve Xenonun dışında ayrı bir sistem ayrı bir fiyatı var
FTH' Alıntı: Arkadaşlar AFL sistemi nasıl açılıyor bilgisi olan varmı.! Kitapcıkta bakarak yapmaya çalıştım fakat olmadı. Genişletmek için tıkla ... aracınızda fabrika çıkışı AFL sistem varmı çünkü mercek ve Xenonun dışında ayrı bir sistem ayrı bir fiyatı var
14 May 2008 #14 M@honi Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Ağu 2006 Mesajlar 6,933 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 ayrıca o linklerdeki Astra H farlarının orjinal Astra H farı olduğunu zannetmiyorum çünkü fiyatının 1000ytl den aşağı olması imkansız
ayrıca o linklerdeki Astra H farlarının orjinal Astra H farı olduğunu zannetmiyorum çünkü fiyatının 1000ytl den aşağı olması imkansız