Astra H 1.3 cdti manuel klima var havalandırma fanını açınca klima kendiliğinden devreye giriyor.
Sorun nedir ? Yardımlarınızı Bekliyorum .
Sorun nedir ? Yardımlarınızı Bekliyorum .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok teşekkürler. Aynı sorun bende de vardı. Dediğiniz gibi yaptım ve sorun çözüldü. Allah işini gücünü rastgetirsin. İyi günler diliyorum.Konu hortlayacak ama, googledan aratanlar ve sorununu bi türlü çözemeyenler in diğer bir konuya yaptığım yorumu yapıştırıyorum çözüm aynı Kardeşim sorununun çözümünü 2 gün önce yazacaktım ama bi türlü fırsat olmadı, bu sorunu çözmek için servise de gitsen oto elektrikçiye de gitsen boş, kimse bunu tespit edemez, ama ben sana sorunun cevabını vereyim çok basit 7.5 amperlik bi mini sigorta alıyosun, bagajınızda sol tarafta sigorta kutunuz var onu açıyosunuz, sol üstte 25 amperlik bi sigorta olacak, onun hemen 3-4 cm sağında 3 tane yanyana mini sigorta girecek yer var, evet 2. Yer ya boş, yada o sigorta ölmüş, onu değiştiriyosun yeniyi takıyosun sorun düzeliyor, sonra da bi dua ediyorsun ��
Şu bilgiyi paylaşandan Allah razı olsun götürmediğim elektrikçi kalmadı beyin arızalı panel arızalı dediler yapamadılar meğer sigorta yerinde yokAstra H Manuel klima havalandırma fanı açılınca klima devreye giriyor SORUN ÇÖZÜLDÜ
Teşekkürler arkadaşlar ,
sorun çözüldü bagaj kısmında bulunan sigorta kutusunda 4 nolu sigorta yerinde olmadığı görüldü ve sigorta takılınca sorun gitti.