Arkadaslar aklima geldi sizlerle paylaşayim dedim sizce hangisi ni tercih etmeli:d:d:d:d:d:d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aurisi gidip incelemiş biri olarak çok beğendim iç mekan harika, arabada yok yok
birde motor 1.6 132 HP . performans açısındanda ,kalite açısındanda 5 üzerinden 5 lakin aurisin tipi hoşuma gitmiyor
çok zor bi karar![]()
usta bencede auris... tamam astrada cok güzel bi araç fakat adamlar 1.6 motora 132bg güç koymuş ki sanırsam turbo v.b bişi olmadan hemde 6 ileri ve sıfır hata olarak üretiliyor... ben auris kasa corolla kullanmıştım 1.6 105 lık o bıle müthiş gidiyordu ve müthiş rahat bi araç.....
aynen bende 2006 astra kayınpederde 2009 auris elegans var ikisinide aralıklı kullanıyorum astrayı kesinlikle kendi aracım olduğu için değil tek geçerim sadece auris içi biraz daha albenili iç kalite astra önde iç genişlik auris,yol tutuş yüksek hızda astra.kendimi astrada daha güvende hissediyorum...bende çelişkide kaldım ama astra aldım çünkü malzeme kalitesi astra nın daha üstündü