Astra H Klima Sesii..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aykal bak kurşuna acımam sana hiç acımam sıkarım sana:)

arkadaşlar kimse yardımcı olmayacak mı??

bendede astra h var egerki dedigin ses bende olan ise o bütün astra h lerde var sanirim istop etikten sonra sanki biseyler yerine oturuyo gibi tirrrrrr diye bir ses o mu acaba sendeki ses

evet o sanırım tıırrrr gibi mi desem böyle karın ağrısı gibi mi tarifide zor şimdi ama sanırım aynı sesten bahesediyoruz..

O Ses Bence Motor Belli Bir Devirde çalişinca Isinmadna Kaynakli Olabilir çatir çutur Diye Ses Yapar Bir Tür Hastalik Tipki Bu Eski Opel Kasalarin SIk Hararet Yapmasi Gibi Bişey Yani Sonuç Sorun çikarmaz

Okan

Oto Yedek Parçaci

Istanbul

yok oses orjinal bir ses araba stop edince birseyler tekrar yerine gidiyo gibi ben o sesin orjinal bir ses oldugunu düsünüyorum dert etmiyorum

arkadalaşlar bi fikri olan yok mu?
Ben yardımcı olacağım, aynı sorun bende vardı, zaten opel ne kadar hatalı sorunlu parça varsa benim araca toplayıp bana satmış, söylediğin hava kanalının ana kapağının kapanma sesi ve sadece açarken ve kontağı kapadıktan sonra bir kez olur plastik dişlilerin tozlanıp ses yapmasından kaynaklanıyor. Bir serviste yağlarsa geçecektir.(en azından bir süre) Aracın biraz kirli ortamlarda kalıyor herhalde .

Aynı ses için bana, aracın hafızası devreye girip yada çıkıyor dendi.

o kabn içinden gelen karın ağrısı sesi kabin için üfleme fanı olmasın:D bi yer sürtüp ses çıkarmasın...

kapaklar konum değiştiriyo sanırım. bizim vectrada da oluyo. kontağı kapatınca ses geliyo kapaklar konum değiştiriyo. bu normal bi durum..

Geri