Astra H Klima Sesii..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
G

Gökhan_55

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Arabami Ilk çaliştiracağim Zaman Ve Kullandiktan Sonra Stop Ettikten Sonra Göğüsün Içinden Karin Ağrisi Gibi Bir Ses Geliyor... Bu Normal Mi? Sanki önceleri Bu Kadar Sik Değildi..

Yardimlariniz Için şimdiden Tşk Ederim.

karın ağrısı? puhahaha bomba olmuş yaa. kaloriferin içindeki su hareket ediyo olabilir bilmiyorum ama karın ağrısı süperdi. gurul gurul bişeymi yani

evet aynen öyle:)9 zaten o ses çıkınca diyorum arabanın yine karnı ağrıyo diye:))

öyle değil sen cama üflesin diye yerini değiştirirken mesela ayağına hava üflerken cama verirsen hava değişimi sonucu değiştiren parçalar genleşmeye uğruyor ve de ses çıkartıyor büyük ihtimal bu :D

yok hayır klimaya hiçbir müdahalem oolmdan oluyor bu ses..

o zaman karnı ağrıyodur :D:D

gökhan hergün yeni bir dert :D bir cd çaların çalışmaz bir bagajın ordan ses gelir bir motordan bişe gelir birde bu yahu yeter :D:D valla ne diyim allah kurtarsın kardeşim :P

gökhan hergün yeni bir dert :D bir cd çaların çalışmaz bir bagajın ordan ses gelir bir motordan bişe gelir birde bu yahu yeter :D:D valla ne diyim allah kurtarsın kardeşim :P

ya sanırım ben çok titizim ondan.. ayrıca bagaj işi yağsızlıktanmış:)) yağladım geçti:) ama mp3 hala sorun

arkadalaşlar bi fikri olan yok mu?

o araba bozuk :D sat onu :D:D azcık para biriktir de bir corsa fln al sen ehueheu :P

Geri