Astra h Katlanır ayna montajı(fotolu anlatım)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Switch fiyat : 325 TL
Aynalar : Sag ve sol ayrı ayrı 275 TL

3 yas indirimi parekende de %15 ayrı uygulanıyor. Gedizler fiyatı arkadaslar.

ellerine sağlık teşekkür ederiz güzelbir paylaşım

benim eski astrada cam kontrol panelinde bir tuş kırılmıştı. çıkma buldum. ilk başta 75 demişti. çıkardım valla 25 var dedim. ister ver ister verme deyince 25 e vermişti. hemde 1 aylık araçtan çıkma. sıfırndan farkı yoktu. o yüzden 2. el bulduğumuzda iyi pazarlık edin arkadaşlar. adamlar liste fiyatını biliyor. bu yüzden çok yüksek tutuyorlar fiyatı.

Cumartesi araştırma yapılacaktır...

Yanlış anlaşılma olmasın araç benim değil.Fiyat hakında bilgim yok.Parça kodunu öğrenip yarım saate kadar buraya yazarım.Elimde onlarca projenin detaylı anlatımı var ama ne bileyim kimse ilgili olmayınca bende paylaşmak istemiyorum.

sırf bu katlanır ayna yüzünden laon almaya kalktım sen neyden bahsediyorsun kardeşim??? ne varsa elinde payylaş kamuoyula sattırma bize opelimizi:)

ben katlarım senin aynaları:)

Switch fiyat : 325 TL
Aynalar : Sag ve sol ayrı ayrı 275 TL

3 yas indirimi parekende de %15 ayrı uygulanıyor. Gedizler fiyatı arkadaslar.

30-40 milyara leon alıcağına git servisden 500 milyona orjinal aynaları takdır

bak arkadaş fiyatlarıda vermiş git al iki takside üç takside böldürürsün eyer çok diyorsan :)

yalnız switch bildiğimiz basit bir düğmemi bildiğiimiz switch mi yani öyleyse 325 uçmuşlar resmen koca aynaların ikisi 500 milyon minicik bir düğme 325 :D

giderim o switchi ebayda 20-30 euroya kesin bulurum eyer sadece switchse tabii.. burda önemli olan aynalar tabi onlar takıldıkdan sonra bağlantı switch falan her şekil çok çok ucuza halledilir olmadı aynalar servisde takılır geri kalan dışarda ucuz a bir ustaya yaptırılır

arkadaşlar benim kanaatim bence oranın ayna motoru fiks bir parçadır bütün araçlarınki hemen hemen fiksidir başka bir arabanın ayna motoruda bence büyük ihtimal uyar

switche gelince switchin tek görevi aynayı içerden açıp kapamak galiba switichi değiştirmedende olur bence içerden açıp kapamayı verirsin

sonuçda önemli olan zaten içereden açıp kapamak değil dışardan anahtarla açıp kapamak bunun içinde aracınızdaki alarma bağlamak yada merkezi kilide bağlamak tetikleme için bence yeterli olur..

bence sade açılıp kapanan değil bmw lerdeki gibi yukarı kalkan ayna bile yapılabilir deneme yanılma yapmak lazım denemek lazım..

sanayiye gidiyim bu konuyu soruşturucam araştırıcam..

Son düzenleme:
RH 13153132
LH 13153131
Mirror assy RH 13153132
Mirror assy LH 13153131
Switch Assy 13228878
parçaların kodları tamam fakat nerden tedarik edilir..kaça malolur yaptırdıysanız bir güden masrafıda söylerseniz sevinirim teşekkürler...

aynalar o kadar pahalı değil 250 elindeki mevcut aynaları en kötüsü bir 100 e satsan aynalar 300 e gelir ama switchi pahalı switchde gereklimi onu öğrenmek lazım switch sadece içerden açıp kapamak için işe yarıyorsa onada hiç gerek yok bence

bu işin esprisi çünkü dışardan açıp kapamak

Geri