Astra h Katlanır ayna montajı(fotolu anlatım)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yanlış anlaşılma olmasın araç benim değil.Fiyat hakında bilgim yok.Parça kodunu öğrenip yarım saate kadar buraya yazarım.Elimde onlarca projenin detaylı anlatımı var ama ne bileyim kimse ilgili olmayınca bende paylaşmak istemiyorum.

Paylaşım için sağol ayrıca diğer projelerinizi de paylaşırsanız seviniriz..:)

c1 de de var c2 de de olması lazım

paylaşım için sağol ezgene.aynaları değiştirmek gerekli mi yoksa sadece bir motor işimizi görür mü.parça kodlarında aynalar da yazıyor...

güzel paylaşım

motorlu ayna alınacak.Mecburen :(

ezgene ama motor monte edilcek flan demişsin.ben bgn aynayı açtım. anlamadığım bu motora elektrik bağlantısı nasıl olcak?ekstra içerisinde bir kablo yok. yoksa komple yeni motorlu bir ayna mı almak gerek

paylasim icin tesekkürler Ezgene benim aynalar katlanabiliyor ama sadece icerden acip icerden kapatiyorum kumandayla olmuyormu bu islem. varmidir bunun bir caresi..

anladım ezgene maliyeti oldukça yüksek olacak gibi.pek gereği yok diyelim o zaman:)

ellerine sağlık...

ama sorun elektrikli katlanabilir aynanın fahiş fiyat olması:S montajı çok kolay zaten...

evet o yüzden sanayide çıkmacılar olur ayna tampon v.b satan bir gününüzü ayırıp onları gezmeniz lazım aslında sanayide bir gün takılsanız ustaların çok yaratıcı çözümleriyle karşılaşabilirsiniz :)

Geri