Astra H Kasa Gaz Yememe Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nzhsvc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nzhsvc

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar,
2006 model astra cdti aracım var. 3-4 gündür toplamda da 3-4 kez uzun yolda gaza bastığım halde araç hızlanmamaya ve aşırı devir kaybetmeye başladı. öyleki mecburen vites düşürmek zorunda kalıyorum. sonra biraz bekliyorum ve daha sonra tekrar toparlanmaya başlıyor ve birşey yokmuş gibi yola devam ediyorum. neden olabilir acaba? daha önce başına gelen oldu mu?

Aynı sorun bendede oldu kardes. Bende corsa d var 1.3 cdti partikul filtresi kurum yapmış dediler onu temizlediler araba eski çekişine kavuştu. Servise gitmeden önce ben duz yolda bile gidemiyordum araba hiç Gaz yemiyordu.

nasıl bi işlem. çok mu uzun sürüyor. bir de kaça mal oldu sizin?

Hava akışmetresi diğer bir deyişle debimetren kirli olabilir.geçen aynı sorunu bende yaşadım yağsız kontak sprey ile temizledim araç kendine geldi.

benim aracım benzinli ama aynı sorun bende de oldu

Benzer bir sorun bende de oldu. Aracım 2007 1.3 astra, uzun yolda 2500 devirden birden 3000 devire zıplama oluyor ama sürekli değil. Tamirci ise baskı balatadan olduğunu söyledi artı açıldımı volan da değişecek. 1000 TL+ işçilik

Ben serviste yaptırdm garanti kapsamında.bu solediğim sorun yeni cıkan dizel motoorlarda varmış bu tur motorlar diZe yakıtları sevmedi dediler boyle tip sorunlar yeni nesil dizel motorlarda varmış. Ve cok sikayet gelio dendi bana servisten.benm araba 15000 ve bu soruna maruz kaldım ne yazıkki.

Geri