Astra H Kapi Içindeki 'astra' Yazisi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Problem değil arkadaşım.Canın sağolsun..Başka eksik bişeyi daha varsa aracın söyle onuda göndereyim...

onlarıda diğer iddalarımıza saklayalım nede olsa yeni araba aldın borçlu insansın:)) paspasla yetinirim ben:))

cosmo ve elegance donanımda standart

2005 Model astrada enjodan itibren o nikelaj yazıları STANDART ;)

evet arkadaşlar bnede servisle görüştüm onlarsa standart olduğunu söylediler.. ama yinede tşk ederiyorum herkese...
ezgene sanada:))

2005 Model astrada enjodan itibren o nikelaj yazıları STANDART ;)
ilginç ;) ..2005 NJOY VARDI bende o yazı yoktu.Şimdi ise 2008 var.Yine yazısız ...Demekki bana hep yazısızı denk geliyor...Bayrampaşa OdakIN dediği 2007-2008 cosmolarda standart...

gökhancım sen foto koyacaktın 3 gün oldu.Bekliyorum...bu başlıkta...PM ile adresini de yollarmsın...

ilginç ;) ..2005 NJOY VARDI bende o yazı yoktu.Şimdi ise 2008 var.Yine yazısız ...Demekki bana hep yazısızı denk geliyor...Bayrampaşa OdakIN dediği 2007-2008 cosmolarda standart...

gökhancım sen foto koyacaktın 3 gün oldu.Bekliyorum...bu başlıkta...PM ile adresini de yollarmsın...
benim arkadaşın arabasında vardı onu bilemeyeceğim illere göre değişiyor olabilir ;) Veya acentelere göre çünkü biliyorum 2005 model enjoy vardı yani sordum böyle geldi demişti o kadar da eminim:rolleyes:

Geri