...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Problem değil arkadaşım.Canın sağolsun..Başka eksik bişeyi daha varsa aracın söyle onuda göndereyim...
Problem değil arkadaşım.Canın sağolsun..Başka eksik bişeyi daha varsa aracın söyle onuda göndereyim...
ilginç ..2005 NJOY VARDI bende o yazı yoktu.Şimdi ise 2008 var.Yine yazısız ...Demekki bana hep yazısızı denk geliyor...Bayrampaşa OdakIN dediği 2007-2008 cosmolarda standart...2005 Model astrada enjodan itibren o nikelaj yazıları STANDART
benim arkadaşın arabasında vardı onu bilemeyeceğim illere göre değişiyor olabilir Veya acentelere göre çünkü biliyorum 2005 model enjoy vardı yani sordum böyle geldi demişti o kadar da eminimilginç ..2005 NJOY VARDI bende o yazı yoktu.Şimdi ise 2008 var.Yine yazısız ...Demekki bana hep yazısızı denk geliyor...Bayrampaşa OdakIN dediği 2007-2008 cosmolarda standart...
gökhancım sen foto koyacaktın 3 gün oldu.Bekliyorum...bu başlıkta...PM ile adresini de yollarmsın...