Astra h kadran led montaji

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan giraysa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

giraysa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkdaşlar Astra H model araçlarda gösterge panelin ışığı sarı yanıyor bildiğiniz gibi, bunun rengini farklı renk led ile değiştirebilirmiyiz? sökümü montajında problem olurmu ? birde ebay de falan plasma takometre denilen mavi kırmızı fosforlu kadranlar satılıyor değişik opel modelleri için olan bunlardan takıp kullanan hiç oldumu yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

plasma tako veya farklı renkte led yapılabilir, ki yapanlarda var forumda, asıl sorun göstergeyi sök, ön konsolu sök, sonra tak, taktığında ses yaparmı, sanmıyorum fabrika montajı gibi olacağını, tıkırtı çatırtı patırtıya çok meğilli opeller, özellikle bu seslere takıyorsan vay haline, benim bagajda bir tıkırtı var 2 aydır arıyorum hala nerden geldiğini bulamadım, bagajı komple boşalttığım halde :(

arkadaşım merhaba, daha pazartesi akşamı ben göstergelerimi değiştirdiğim için konu ile ilgili hemen yazayım istedim.
sökmede takmada bir sorun olmuyor. taktıktan sonrada ses yapmıyor.
yalnız sök takma işini çok dikkatli yapman gerekli ki bişeyleri kırma koparma olayı olmasın.kaybolan civata olmasın.
nerde nasıl yaptın dersen sana yardımcı olabilirim.gelirsende yaptırabiliriz.
resimleride ekleyeceğim görmüş olursun.
benim arabanın teybinin ledlerinden elimizde yoktu değiştiremedik, onuda sonra yapıcaz artık. umarım yardımcı olmuşumdur.

16957421861609126337.jpg
96477288279232458010.jpg

36054077777385250429.jpg

64584252395276959059.jpg

69677768322593320794.jpg

55802949075198075891.jpg

maliyet ne oldu hocam?

hocam yapanlar benim tanıdıklar.
şidilik opel astrada benim resimlerde gördüğün yerleri yapabilyorlar.
bide ilk astra denemesi bende oldu. herşeyi gördüler, neyin nasıl olduğunu,
söküp takmada sorun olmuyo zaten merak etme.

yol bilgisayarı, sport tuşu ve ordaki tuşlar, göstergeler ve havalandırma düğmelerinin orasını yaptık resimlerde gördüğün gibi. bunlara 150 dediler 130 lira verdim.

düşünürsen yapabiliriz.

benim resilerde ne görüyorsan aynısı olur. yalnız şunu belirtmek isterim, gerçekten harika oldu, hele akşam süper gözüküyo. ben bu kadar olacağını tahmin etmiyordum. yapan arkadaşlarda beklemiyordu bu kadar.

ben biraz demo oldum ama iyi oldu.

bi teyp kaldı dıimi ve yer nerde

bende beyaz yaptım
2219.jpg

Evet bir teybim kaldı. onun ledlerini de karaköyden bakmam lazım orda mutlaka vardır. bulursam fazladan alıcam zaten.

Yer Maltepe zümrütevlerde hocam. düşünüyorisen ne zaman gelirsin ona göre planyapabiilriz. ben önümüzdeki hafat tatilde olacağım.

Geri